S24 Ultra ekran koruyucu önerisi

BaranHbb

Decapat
Daha fazla  
Şuan koruyucu olmadan kullanıyorum ve aşırı şekilde parmak izi ve yağlanma oluyor. Bu da bazen dokunmatiğin kafayı yemesine sebep oluyor.
Bu sorunları yaşatmayacak kaliteli bir ekran koruyucu önerir misiniz ?

Aslında kendi camı o kadar iz tutmamalı, biraz saçma bir şey olacak ama elini düzenli sabunla yıkasana :D Üstüne ne takarsan tak muhtemelen kendi ekranından daha çok iz yapacaktır, şu ana kadar aksiyle hiç karşılaşmadım. O yüzden düzenli siliyorum ekranı, bir de belli başlı durumlarda diğer elimi kullanıyorum, mesela kızartma falan yerken.

Aslında kendi camı o kadar iz tutmamalı, biraz saçma bir şey olacak ama elini düzenli sabunla yıkasana :D Üstüne ne takarsan tak muhtemelen kendi ekranından daha çok iz yapacaktır, şu ana kadar aksiyle hiç karşılaşmadım. O yüzden düzenli siliyorum ekranı, bir de belli başlı durumlarda diğer elimi kullanıyorum, mesela kızartma falan yerken.
Hocam iş yerinde zaten sürekli yıkıyorum ellerimi. Özellikle parmağımın değdiği sağ alt kısım çok yağ tutuyor, bide arka plan düz siyah olduğu için belli oluyor.
Buff markasının koruyucusunu gördüm parmak izi ve yağlanmayı önlüyormuş sanırım. Temperli cam aynı zamanda. Acaba görüntü kalitesi ve ekranın yansıma engelleme özelliği azalır mı diye kararsız kaldım.

Hocam iş yerinde zaten sürekli yıkıyorum ellerimi. Özellikle parmağımın değdiği sağ alt kısım çok yağ tutuyor, bide arka plan düz siyah olduğu için belli oluyor.
Buff markasının koruyucusunu gördüm parmak izi ve yağlanmayı önlüyormuş sanırım. Temperli cam aynı zamanda. Acaba görüntü kalitesi ve ekranın yansıma engelleme özelliği azalır mı diye kararsız kaldım.
Evet, etkileyecektir. Parmak izi kilidini de etkiler. Cam değil de film olabilir belki, zaten çünkü sadece çizilme ve yağa karşı koruması önemli Gorilla'lar kırılmaya fazlasıyla dirençli. Ben S5'ten sonra cam kullanmadım daha, hep film.

Evet, etkileyecektir. Parmak izi kilidini de etkiler. Cam değil de film olabilir belki, zaten çünkü sadece çizilme ve yağa karşı koruması önemli Gorilla'lar kırılmaya fazlasıyla dirençli. Ben S5'ten sonra cam kullanmadım daha, hep film.
Ekran yağlanma yaptığı zaman dokunmatiğin sapıttığı oluyor mu senin cihazda ? Mesela alta kaydırıyorsun üste gidiyor gibi veya birşey yazarken tuşlara yanlış basma gibi ?

Ekran yağlanma yaptığı zaman dokunmatiğin sapıttığı oluyor mu senin cihazda ? Mesela alta kaydırıyorsun üste gidiyor gibi veya birşey yazarken tuşlara yanlış basma gibi?
Sadece üzerinde doğrudan su olduğu zaman oluyor, mesela su akıyor üstüne, sonra aşağıda da kılıfın çıkıntısına takılıp akmıyor ekran üstünde kalıyor ya, orada öyle bir basıyor gibi oluyor. Yağ kaynaklı hiç sorun yaşamadım, sadece izi gözüküyor. Koruyucu film de öyle ekstra bir şey değil, bir AVM'deki Samsung mağazasında adamlar makineden kesip kesip koyuyordu, ben de yaptırdım gitti :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı