S24 Ultra ekranda matlık var

BaranHbb

Decapat
Daha fazla  
Şu an ekranda koruyucu falan yok. Arka planı siyah yaptım ve ufak bir bölgede matlık var gibi duruyor. Ekranın sağ alt kısmında yani baş parmağımla sürekli dokunduğun bölgede.
Bu matlık sadece siyah ekranda belli oluyor.
Islak mendille ekranı sildim, diğer bölgeler de mendilin silme izi çıkarken bahsettiğim bölge de iz falan çıkmıyor.
Bir tuhaflık var ama ne olduğunu çözemedim. AMOLED yanığı böyle olmuyor sanırım, acaba güneş altında kullanmaktan falan mı olmuştur?

Ekranı değiştirmek gerekebilir ve değiştiğinde telefon eskisi gibi olmaz öyle kullan yani eğer çakma bir ekran takılırsa daha kötü olur.

Mat gibi olması normal özelliiği öyle hocam yansıma yapmayan bir ekran kullanıyor S24 Ultra.
İz konusu hakkında bir fikrim yok.
Dokunmatikte sorun yok.
Şimdi tekrar ıslak mendille sildim ekranı kapatıp kontrol ettim farklı açılardan, şuan iz belli olmuyor.
Acaba kullanırken parmağım deyince yağ izi falan mı yapıyor ?

Şu an ekranda koruyucu falan yok. Arka planı siyah yaptım ve ufak bir bölgede matlık var gibi duruyor. Ekranın sağ alt kısmında yani baş parmağımla sürekli dokunduğun bölgede.
Bu matlık sadece siyah ekranda belli oluyor.
Islak mendille ekranı sildim, diğer bölgeler de mendilin silme izi çıkarken bahsettiğim bölge de iz falan çıkmıyor.
Bir tuhaflık var ama ne olduğunu çözemedim. AMOLED yanığı böyle olmuyor sanırım, acaba güneş altında kullanmaktan falan mı olmuştur?
Sorun hala devam ediyor mu? Telefonu hep orijinal şarj ile mi kullanıyorsun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı