S24 Ultra fiyatı 1 sene içinde düşer mi?

S25-26-27 serilerinde düşebilir.

Dusecegi kadar dustu ilk cikisindan sonra. Bu andan sonra dusmez artar. S24 serisi ciktiktan sonra S23 serisinin fiyati dusmedigi gibi S24 serisinin de fiyati dusmeyecek

Hanımefendi; Önce eski modellerin fiyatları düşürülür, insanlar daha ucuz olduğu için eski modeli tercih eder. Daha sonra marka fark ettirmeden yavaş yavaş eski telefonun işlemci gücünü azaltır bu sayede yeni telefonlara geçiş yapmak ister insanlar.

Son düzenleme:
S25-26-27 serilerinde düşebilir.

Hanımefendi; Önce eski modellerin fiyatları düşürülür, insanlar daha ucuz olduğu için eski modeli tercih eder. Daha sonra marka fark ettirmeden yavaş yavaş eski telefonun işlemci gücünü azaltır bu sayede yeni telefonlara geçiş yapmak ister insanlar.
Ben kadın değilim. Türkiye'de dediğiniz olay da olmuyor. Telefon fiyatları düşmüyor, tam tersi yükseliyor. S26 ve S27 serisine kadar çıkmışsınız ancak tam tersi zaman geçtikçe fiyatlar artmaya başlıyor. S21'in fiyatına bir de S22'nin fiyatına bakın; S21 daha pahalı. Apple'ın pro cihazlarında da mesela 16 Pro çıktığında 15 Pro fiyatları artıyor kara borsaya düşüyor ve fiyatları direkt uçuyor. Kendiniz de Samsung ve Apple cihazların geçmiş fiyatlarını kontrol edebilirsiniz. Ek olarak 2024 yılındayız; bu yavaşlama olaylarına hala inanıyor musunuz? Tamam, planlı eskitme olabilir kesin olarak bilemeyiz de 2 yılda yavaşladı olayları da yok. Ki zaten planlı eskitmeye gerek de yok. Örneğin S24 serisine gelecek One UI 7 güncellemesiyle S21 serisine gelecek One UI 7 güncellemesinde illa farklar olacak. Bir yerden kısacaklar. Apple da zaten aynısını yapıyor.

Ben kadın değilim. Türkiye'de dediğiniz olay da olmuyor. Telefon fiyatları düşmüyor, tam tersi yükseliyor. S26 ve S27 serisine kadar çıkmışsınız ancak tam tersi zaman geçtikçe fiyatlar artmaya başlıyor. S21'in fiyatına bir de S22'nin fiyatına bakın; S21 daha pahalı. Apple'ın Pro cihazlarında da mesela 16 Pro çıktığında 15 Pro fiyatları artıyor kara borsaya düşüyor ve fiyatları direkt uçuyor. Kendiniz de Samsung ve Apple cihazların geçmiş fiyatlarını kontrol edebilirsiniz. Ek olarak 2024 yılındayız; bu yavaşlama olaylarına hala inanıyor musunuz? Tamam, planlı eskitme olabilir kesin olarak bilemeyiz de 2 yılda yavaşladı olayları da yok. Ki zaten planlı eskitmeye gerek de yok. Örneğin S24 serisine gelecek One UI 7 güncellemesiyle S21 serisine gelecek One UI 7 güncellemesinde illa farklar olacak. Bir yerden kısacaklar. Apple da zaten aynısını yapıyor.

İstersen uzaylı ol ne yapayım. S24Uya bakın 20 bine yakın değer kaybı yaşadı, ayrıca işlemci gücünü azaltmak için illa fiziksel işleme gerek yok yazılım ile yapılıyor. 3-4 sene telefoncuda tamirci olarak çalıştım bu konulara şahitde oldum. İşlemcilerin çoğu M/G-H serileri harici; Yeni gelen güncellemeleri kaldırabiliyor. Bu işler yazılım sinyali ile alakalı

İstersen uzaylı ol ne yapayım. S24Uya bakın 20 bine yakın değer kaybı yaşadı, ayrıca işlemci gücünü azaltmak için illa fiziksel işleme gerek yok yazılım ile yapılıyor. 3-4 sene telefoncuda tamirci olarak çalıştım bu konulara şahitde oldum. İşlemcilerin çoğu M/G-H serileri harici; Yeni gelen güncellemeleri kaldırabiliyor. Bu işler yazılım sinyali ile alakalı
İyi misin? "Hanımefendi" kelimesini kullandın kadın olmadığımı belirttim. S24 Ultra'nın yaşadığı değer kaybının S25 serisi çıkacağı için olduğunu sanıyorsunuz galiba. Daha ne kadar değer kaybı yaşadığından haberiniz yok bana bir şey öğretmeye çalışıyorsun. Telefoncuysan ne yapayım? 10000 TL civarı değer kaybı yaşadı S24 Ultra ama bu değer kaybını yeni değil çıktıktan bir süre sonra yaşadı. Her Samsung telefonda olduğu gibi. S25 Ultra çıktığında o da değer kaybı yaşayacak ama bu S24 Ultra'nın fiyatını da etkilemeyecek. Normal indirim olur orası ayrı ancak sabit bir fiyat düşüşü çok yüksek ihitmalle görülmeyecek. Ha bir de madem telefonun yavaşladığını iddia ediyorsunuz S10 hala kullanılan bir telefon ve ben de yanlış hatırlamıyorsam denk geldikçe telefonda yavaşlama var mı diye soruyordum. Yavaşlama olmadığı söyleniyordu. Ee bu kullanıcılar Samsung'un yavaşlatmasına niye yakalanmamış acaba? Yoksa VIP S10 falan mı kullanıyorlar?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı