S24 Ultra hala alınır mı?

Bütçe
55000
Bu kadar bütçe çıkarıp Honor gibi bir cihaz almak şahsen ben de istemem. Sadece kağıt üstünde iyi olduğundan dolayı herkes çok stabil süper bir cihaz sanıyor. S24 Ultra bana kalırsa alınır, şahsen ben tasarımını çok beğenmiyorum ama beğendiysen farklı marka Android cihaz tercihi yapmamalısın.

Katılıyorum kağıt üstündeki donanım önemli değil yazılım ile o cihazı beslemek de çok önemli.

Hocam incelediğim videolarda HP OS 2ye kadar Xiaomi yazılımlarından iyi diyorlardı tek srounu kamera 4K 60FPS'teyken bazen kasıyormuş.

Hiç riske girmeyin hocam bana göre ne kadar devamlılığını sürdürür bu cihaz bu şekilde belirsiz Samsung'un amiral gemisinin uzun ömürlü olma garantisi var en azından. Günümüzde IPhone'nun bile çoğu donanımını ekranını bilmem nesini Samsung üretiyor. Başka markalara bu kadar para vererek başınızı ağrıtmayın derim. Son karar sizin.

Hiç riske girmeyin hocam bana göre ne kadar devamlılığını sürdürür bu cihaz bu şekilde belirsiz Samsung'un amiral gemisinin uzun ömürlü olma garantisi var en azından. Günümüzde IPhone'nun bile çoğu donanımını ekranını bilmem nesini Samsung üretiyor. Başka markalara bu kadar para vererek başınızı ağrıtmayın derim. Son karar sizin.
Teşekkürler kararımı verdim s24 ultra alacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı