S24 Ultra hala alınır mı?

Bütçe
50000

Hayalet ekran olduğundan oldu herhalde şimdi gidip normal bir tane alıp oda aynısını yapar diye tırsıyorum boşa para gidiyor o yüzden gidip orijinalini mi alsam diyorum bilemedim.

Hayalet ekran olduğundan oldu herhalde şimdi gidip normal bir tane alıp oda aynısını yapar diye tırsıyorum boşa para gidiyor o yüzden gidip orijinalini mi alsam diyorum bilemedim.

Hocam hayalet mat ekransa normal parmak izi tutmaz kalitelidir ama hem ekran kalitesi düşer hem de böyle sorunlar oluşur.

Hocam hayalet mat ekransa normal parmak izi tutmaz kalitelidir ama hem ekran kalitesi düşer hem de böyle sorunlar oluşur.

Orijinal alırım temiz ve garanti olsun o zaman. İlginiz ve yardımınız için teşekkür ederim.

256 gb mı aldınız ?

Hâla alınır tabii ki. Amiral gemileri kolay eskimez.

İnşallah pazartesi günü bende alacağım.

Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan bu arada pil olarak gayet güzel sabah saat 9 30'da evden ayrıldım 99 şarjla şu an 46 kaldı bayağı bir baktım fotoğraf falan çektim biraz oyun da oynadım.(FC Mobile)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…