S24 Ultra hala alınır mı?

Bütçe
50000
O koruyucuyu gördüm fakat o kadar vermeye gerek olmadığını düşündüm ben normal 100 liraya taktırdım ayarlarda hassasiyet ayarı var ekran koruyucu taktırdığınıza göre ayarlıyor ekranı dokunma hassasiyeti ismi parmak izi falan ilk hali gibi.

Hayalet ekran olduğundan oldu herhalde şimdi gidip normal bir tane alıp oda aynısını yapar diye tırsıyorum boşa para gidiyor o yüzden gidip orijinalini mi alsam diyorum bilemedim.

Hayalet ekran olduğundan oldu herhalde şimdi gidip normal bir tane alıp oda aynısını yapar diye tırsıyorum boşa para gidiyor o yüzden gidip orijinalini mi alsam diyorum bilemedim.

Hocam hayalet mat ekransa normal parmak izi tutmaz kalitelidir ama hem ekran kalitesi düşer hem de böyle sorunlar oluşur.

Zaten ilk hafta öyle oluyor eski S23 FE cihazımda da aynıydı lakin hocam bir sorum var hayalet ekran koruyucusu taktırdım hem parmak izi nadir çalışıyor hem de S Pen hassasiyeti azaldı ekran koruyucusuz mini çizikler oluşuyor illaki Samsung'un orijinal ekran koruyucusu mu alayım siz kullanıyorsanız hangi marka kullanıyorsunuz.

Hocam ilk hafta telefon kullanım özelliklerini öğrendiği için pil süresi düşük geliyor 1 hafta bekleyip daha net görüş yazarım.
256 gb mı aldınız ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı