Çözüldü S24 Ultra IMEI kaydı mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Moneymoon

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Başlıkta olduğu gibi sorum, mümkün müdür veya değilse/daha ucuza mümkünse ne şekilde yöntemler var?

Yasal değil ancak server kayıtları yapan yerler var. 60-100 dolar arası değişiyor ücretleri.
Durumun yasal olmadigini biliyorum sadece fikir almak istemistim cunku kararsizim Server kaydi olan ust nesil bir Android'e gecmek ve kayitli bir Apple'a gecmek arasinda daglar kadar fiyat farki var. Tesekkurler.

Durumun yasal olmadigini biliyorum sadece fikir almak istemistim cunku kararsizim Server kaydi olan ust nesil bir Android'e gecmek ve kayitli bir Apple'a gecmek arasinda daglar kadar fiyat farki var. Tesekkurler.
Ben de yurt dışı S23 Ultra kullanıyorum. Kayıt etmeye gerek duymadım, uzattırma yaptım.

Hocam seneye de devam eder mi bu sistem? Ona göre telefon almayı planlıyorum.
Yüksek ihtimalle eder hocam. Sorun olacağını sanmıyorum ki ben de yakında yine yurt dışı Samsung alacağım. Server kayıtları şu anda kapalı, sınırsız kayıt yaptıramazsınız. Yakında açılır ama yaptırmaya gerek yok. Her IMEI için 2 ay uzatmak daha mantıklı. Tabii telefonu uzun süre kullanacaksınız sınırsız yaptırın, ben sürekli değiştirdiğim için kayıt yaptırmıyorum.

Hocam uzatma olayı nasıl yapılıyor? Diyelim ki uzattım her IMEI için 6 ay süre oldu. Yani toplam 12 ay kullandım 2 IMEI birlikte. Bu durumda önümüzdeki sene kapatılan IMEI tekrar mı açılıyor? Olay nasıl ilerliyor acaba?

Biraz geç cevaplayabildim kusura bakmayın. Uzattırma işlemini bir kez yaptırdım, 8 aylık kullanımdan sonra 2 ay daha uzattırma yaparak toplamda 10 ay kullandım. Bu yasal bir işlem değil ve her zaman yapılmıyor bildiğim kadarıyla. Yapan arkadaşıma IMEI'yı attıktan sonra işlemi yapıyor 1 gün sonra kullanıma açılıyordu telefon. Şuan cihazım kapalı, ocakta yeniden açılacak ve tekrardan 4+4 şeklinde 8 ay kullanım süresi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…