S24 Ultra mı iPhone 15 Pro mu?

Havenn

Hectopat
Merhaba, iPhone 15 Pro veya S24 Ultra almak istiyorum. Benim için en önemli şey fotoğraf ve video performansı. Onun dışında çok ağır oyunlar oynamıyorum. Bataryası günü çıkartsın yeter. Genellikle fotoğraf ve video çekip sosyal medya için kullanacağım. Daha önce hiç iPhone kullanmadım ve denemek de istiyorum. Samsung Tab S7 tabletimin olması, Zoom kalitesi ve S Pen beni S24 Ultra'ya çeken sebepler. iPhone 15 Pro'da ise özellikle video performansı ve telefonun boyutu, görünüşü güzel geliyor. iPhone 15 Pro'nun DxOMark puanı 10 puan daha yüksek. Sizce hangisi daha mantıklı?

Merhaba, iPhone 15 Pro veya S24 Ultra almak istiyorum. Benim için en önemli şey fotoğraf ve video performansı. Onun dışında çok ağır oyunlar oynamıyorum. Bataryası günü çıkartsın yeter. Genellikle fotoğraf ve video çekip sosyal medya için kullanacağım. Daha önce hiç iPhone kullanmadım ve denemek de istiyorum. Samsung Tab S7 tabletimin olması, Zoom kalitesi ve S Pen beni S24 Ultra'ya çeken sebepler. iPhone 15 Pro'da ise özellikle video performansı ve telefonun boyutu, görünüşü güzel geliyor. iPhone 15 Pro'nun DxOMark puanı 10 puan daha yüksek. Sizce hangisi daha mantıklı?

Şu anki telefonun Android mi iOS mu? İkisi de iyi cihaz şu an ne kullanıyorsan ona geç.

Eskiden Samsung kullanıcısıydım. Iphone aldım gençleştim resmen bu kadar mı fark eder. İşin şakası Samsung kullanmayı bazen özlüyorum iphonem eskirse alacağım diğer telefon Samsung olur. İphone çok fazla internet harcıyor e postalar bazen gelmiyor, pili hızlı doluyor, app storedeki uygulamalar android appten daha pahalı 50gb icloud satın aldım bir ödemem bile geçikirse ne eposta geliyor ne sms geliyor ne fotoğraf yedekliyor. İphone hayatı kolaylaştırsa da zorlukları daha fazla bence. Samsungtan devam et. İphone 14 pro kullanıyorum. Ondan öncesinde çoğu samsung telefonu kullandım s3,s4,s5,s6,note8

i15 Pro tercih edin. Kamerası, yapay zeka düzeltmeleri, kalitesi, optimizasyonu ve birçok özelliğinden dolayı i15 Pro iyi bir tercih olacaktır.

i15 Pro tercih edin. Kamerası, yapay zeka düzeltmeleri, kalitesi, optimizasyonu ve birçok özelliğinden dolayı i15 Pro iyi bir tercih olacaktır.
i14 proya sahipim nispeten hala yeni bir telefon ama çoğu şeyin desteğini almıyor. Yeni gelecek yapay zeka gibi. Yeni çıkan oyunları bile. 1 yıllık cihazı bile eskittiler. Samsung her zaman ilk tercihimdir.

Eğer önceden iPhone kullanmadıysanız S24 Ultra daha mantıklı bir seçim olur. Bende iPhone 15Pro Max ve S24 Ultra arasında kaldım. Şu an iPhone 11 kullanıyorum. Şu anki düşüncem iPhone 15Pro Max'i alıp S25 ultrayı beklemek. Eğer IP15 Pro Max'den memnun olmazsam satıp S25 ultraya geçmeyi düşünüyorum.

Eskiden Samsung kullanıcısıydım. iPhone aldım gençleştim resmen bu kadar mı fark eder. İşin şakası Samsung kullanmayı bazen özlüyorum iphonem eskirse alacağım diğer telefon Samsung olur. iPhone çok fazla internet harcıyor e postalar bazen gelmiyor, pili hızlı doluyor, App Store'deki uygulamalar Android appten daha pahalı 50GB iCloud satın aldım bir ödemem bile geçikirse ne e-posta geliyor ne SMS geliyor ne fotoğraf yedekliyor. iPhone hayatı kolaylaştırsa da zorlukları daha fazla bence. Samsung'tan devam et. iPhone 14 Pro kullanıyorum. Ondan öncesinde çoğu Samsung telefonu kullandım S3, S4, S5, S6, Note8.

Android'in verdiği özgürlükte cezbedici bence. Paralı uygulamaları, oyunları direk APK indirmeyi özledim bende :D.

Eğer önceden iPhone kullanmadıysanız S24 Ultra daha mantıklı bir seçim olur. Bende iPhone 15Pro Max ve S24 Ultra arasında kaldım. Şu an iPhone 11 kullanıyorum. Şu anki düşüncem iPhone 15Pro Max'i alıp S25 ultrayı beklemek. Eğer IP15 Pro Max'den memnun olmazsam satıp S25 ultraya geçmeyi düşünüyorum.

Android'in verdiği özgürlükte cezbedici bence. Paralı uygulamaları, oyunları direk APK indirmeyi özledim bende :D.
Kanka orası da var o ayrı bi konu ama direk uygulamayı satın almak istediğinde apple da daha pahalı youtube abonelik 80₺ yse apple de androidde 50₺ diğer abonelikler de. İphone aldın diye seviniyorsun içine girince için daralıyor. Herkesin bütçesi kendine tabi ama ben her ay ekstra para vermek hoşuma gitmiyor. Para vermezsen herseyi kısıyor. 50GB’lik icloud+ ödemedim diye niye e posta almamı kısarsın ki? bir gün unutmuyorum, bir hesabımı çaldırmışım icloud ödemesini yaptığım karta para atmayı unutmuşum ve ne eposta gelmiş ne sms gelmiş. 2-3 gün sonra ödeme yapınca geldi e posta.

Şarja takmazsan bile e postaları keyfine göre gönderiyor. Bilmiyorum iPhoneden çok sıkıldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı