Skyrim Special Edition İçin Mod Önerisi

cansf0121

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, iyi sosyaller.

Şu aralar canım aşırı derecede Skyrim istiyor. Daha önce bitirmedim ama hep crack oynamamdan dolayı savelerimi kaybettim. Geçenlerde de Skyrim SE indirimdeydi; almışım, unutmuşum gitmiş. Daha önce oynadım fakat oyuna neredeyse hiç hakim değilim. Mod kurarak oynamak istiyorum. İlk defa oynayacak birisi için mod önerileri yapabilir misiniz?

Bir de Skyrim'e nasıl mod kurabilirim bilmiyorum. Herhalde SE versiyonu olduğu için biraz sıkıntı oluyormuş. Bilen birisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Modlu oyun en iyi Steam versiyonunda oluyor.

Ben bu paketi kurmuştum gayet güzeldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun sürüm yaması önemli.

Mod indireceğin site. Nexus Mod.
Buraya girerek, sevdiğin modları indirebilirsin. Ama biraz modlamayı öğrenmen lazım. Ayrıca mod kurma aracı olarak Mod organizer 2 kullan. Bazı rehberler mevcut bulabilirsem atarım.

2015'den beri Skyrim ve Fallout 4 modlarım.

Oyunun sürüm yaması önemli.

Mod indireceğin site. Nexus mod.
Buraya girerek, sevdiğin modları indirebilirsin. Ama biraz modlamayı öğrenmen lazım. Ayrıca mod kurma aracı olarak Mod Organizer 2 kullan. Bazı rehberler mevcut bulabilirsem atarım.

2015'ten beri Skyrim ve Fallout 4 modlarım.

Ya dediğim gibi daha önce Skyrim oynadım fakat oyuna çok hakim değilim ne mod kurmalıyım hangi modlar oyunumu güzelleştirir pek bilmiyorum.

Modlu oyun en iyi Steam versiyonunda oluyor.

Ben bu paketi kurmuştum gayet güzeldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunu Steam'den aldım eve geçince mu videoya bakacağım teşekkürler.

Ya dediğim gibi daha önce Skyrim oynadım fakat oyuna çok hakim değilim ne mod kurmalıyım hangi modlar oyunumu güzelleştirir pek bilmiyorum.

Oyunu Steam'den aldım eve geçince mu videoya bakacağım teşekkürler.

Yalnız içindeki birkaç mod değiişmişti sanırım. Ama kolayca düzeltilebilir sorun ben yapmıştım. Beceremezsen video sahibinin Discord sunucusuna yaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı