S24 Ultra mı iPhone 15 Pro mu?

IOS'da ne gibi uygulamalar paralı? Hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Telefonumda APK şeyler falan kullanmıyorum zaten, Android'imde para verdiğim tek şey YouTube Premium üyeliği.

IOS'da ne gibi uygulamalar paralı? Hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Telefonumda APK şeyler falan kullanmıyorum zaten, Android'imde para verdiğim tek şey YouTube Premium üyeliği.
Androidde bazı ücretsiz program ve oyunların bazıları iphone de paralı şu an tam olarak isim veremiyorum ama görsel olarak şey diyebiliyorsun aaa bu uygulama paralı mıymış.
Şu an bizde youtube music ödemesi 51₺ sanırım androidte 40 tl

Youtube premium 76₺ appleda

YT premium Android'de 58 TL. Oyun ve uygulama olarak açıkçası TikTok, Instagram, MLBB vb. gibi basit ve ücretsiz uygulamalar dışında bir şey kullanmıyorum.

YouTube Premium 76₺ Apple'da.

IOS'da daha pahalıymış evet ama zaten kendi telefonumdan değil babamınkinden ödüyoruz o yüzden pek de büyük bir sıkıntı değil şahsen.

Son düzenleme:
Bundan sonrası tercih meselesi. İkiside iyi telefon. Eylül ayını bekleyip alınabiliyorsa i16 almak daha hoş olacaktır. Aksi taktirde benim gibi bazı güncellemelerden mahrum kalabilirsin. Samsung veya İphone almak artık sana kalmış. İnsanları dinleme gözünü kapat ve al ikiside tatmin edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…