S24 Ultra mı iPhone 15 Pro mu?

Eğer önceden iPhone kullanmadıysanız S24 Ultra daha mantıklı bir seçim olur. Bende iPhone 15Pro Max ve S24 Ultra arasında kaldım. Şu an iPhone 11 kullanıyorum. Şu anki düşüncem iPhone 15Pro Max'i alıp S25 ultrayı beklemek. Eğer IP15 Pro Max'den memnun olmazsam satıp S25 ultraya geçmeyi düşünüyorum.

Android'in verdiği özgürlükte cezbedici bence. Paralı uygulamaları, oyunları direk APK indirmeyi özledim bende :D.

IOS'da ne gibi uygulamalar paralı? Hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Telefonumda APK şeyler falan kullanmıyorum zaten, Android'imde para verdiğim tek şey YouTube Premium üyeliği.

IOS'da ne gibi uygulamalar paralı? Hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Telefonumda APK şeyler falan kullanmıyorum zaten, Android'imde para verdiğim tek şey YouTube Premium üyeliği.
Androidde bazı ücretsiz program ve oyunların bazıları iphone de paralı şu an tam olarak isim veremiyorum ama görsel olarak şey diyebiliyorsun aaa bu uygulama paralı mıymış.
Şu an bizde youtube music ödemesi 51₺ sanırım androidte 40 tl

Androidde bazı ücretsiz program ve oyunların bazıları iphone de paralı şu an tam olarak isim veremiyorum ama görsel olarak şey diyebiliyorsun aaa bu uygulama paralı mıymış.
Şu an bizde youtube music ödemesi 51₺ sanırım androidte 40 tl
Youtube premium 76₺ appleda

Android'de bazı ücretsiz program ve oyunların bazıları IPhone'da paralı şu an tam olarak isim veremiyorum ama görsel olarak şey diyebiliyorsun AAA bu uygulama paralı mıymış.
Şu an bizde YouTube Music ödemesi 51₺ sanırım Android'te 40 TL.

YT premium Android'de 58 TL. Oyun ve uygulama olarak açıkçası TikTok, Instagram, MLBB vb. gibi basit ve ücretsiz uygulamalar dışında bir şey kullanmıyorum.

YouTube Premium 76₺ Apple'da.

IOS'da daha pahalıymış evet ama zaten kendi telefonumdan değil babamınkinden ödüyoruz o yüzden pek de büyük bir sıkıntı değil şahsen.

Son düzenleme:
YT premium Android'de 58 TL. Oyun ve uygulama olarak açıkçası TikTok, Instagram, MLBB vb. gibi basit ve ücretsiz uygulamalar dışında bir şey kullanmıyorum.

IOS'da daha pahalıymış evet ama zaten kendi telefonumdan değil babamınkinden ödüyoruz o yüzden pek de büyük bir sıkıntı değil şahsen.
Bundan sonrası tercih meselesi. İkiside iyi telefon. Eylül ayını bekleyip alınabiliyorsa i16 almak daha hoş olacaktır. Aksi taktirde benim gibi bazı güncellemelerden mahrum kalabilirsin. Samsung veya İphone almak artık sana kalmış. İnsanları dinleme gözünü kapat ve al ikiside tatmin edecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı