S24 Ultra parmak izi şifresi farklı görünüyor

erhansansar12

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, S24 Ultra kullanmaktayım lakin telefonuma parmak izi ve 6 haneli rakam olacak şekilde şifre koydum, şu an 72 saatte bir en az 1 harf olmak üzere en az 4 karakterli şifrenizi girin diyor lakin ben harfli bir şifre yapmadım telefonuna ve şu an aç kapat vs hiçbir şey yapılmıyor. Bilgisi olan var mı acaba?

72 saat sonunda biyometrik parmak izi devre dışı kalır ve şifrenizi girmeniz gerekir.
Şifre girildikten sonra 72 saat yeniden başlar, bu bir güvenlik önle midir?
Şifre eklemek yerine pin ekleyin, pin girerseniz sadece sayı isteyecektir.
Telefon kitliyken telefonu güç tuşundan kapatamazsınız telefonun şifresi girildiği zaman kapatılabilir.
Ses arttırma ve güç tuşlarına bir süre basın öyle kapanacaktır.

72 saat sonunda biyometrik parmak izi devre dışı kalır ve şifrenizi girmeniz gerekir.
Şifre girildikten sonra 72 saat yeniden başlar, bu bir güvenlik önle midir?
Şifre eklemek yerine pin ekleyin, pin girerseniz sadece sayı isteyecektir.
Telefon kitliyken telefonu güç tuşundan kapatamazsınız telefonun şifresi girildiği zaman kapatılabilir.
Ses arttırma ve güç tuşlarına bir süre basın öyle kapanacaktır.
Ekran kilidi olarak sadece pin ayarladım zaten, lakin şu an benden harf içeren şifre istiyor ve o değişik geldi bana hocam ve şifremi bilmiyorum öyle bir şifre koymadım :D dediğiniz gibi güç açma ve ses arttırma tuşu ile kilitli iken kapatmaya çalıştığımda tekrar şifre istiyor.

Ekran kilidi olarak sadece pin ayarladım zaten, lakin şu an benden harf içeren şifre istiyor ve o değişik geldi bana hocam ve şifremi bilmiyorum öyle bir şifre koymadım :D dediğiniz gibi güç açma ve ses arttırma tuşu ile kilitli iken kapatmaya çalıştığımda tekrar şifre istiyor.

Çözüm buldunuz mu bu duruma.
Parmak izini devre dışı bırakınca da böyle bir şey istiyor mu yoksa sadece parmak izi yüzünden mi bu sorun oluyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı