S24 Ultra şarjı hızlı tükeniyor

NnREEM

Hectopat
Daha fazla  
2 gün önce S24 Ultra aldım. S26 çıkmak üzere ama fiyat konusunda ve performans olarak alınabilecek en mantıklı cihazdı. Telefonun pil öğrenimi sürecinde olduğunu biliyorum. 2 hafta süre verdim. Şu an pil 3 dakikada %1 azalıyor. Reddit veya farklı forumlarda aylarca kullanılmış S24'lerin bile aynı problemi yaşadığını fark ettim. One UI 6.1 ile kutudan çıkıyor One UI 8'e yükselttim ve güvenlik güncellemeleri ile neredeyse 6 tane yazılım güncellemesi yaptım. Yeni S24 Ultra almış arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa iyi olur. Ne zaman pil düzelecek veya düzelmeyecek?

Arka plan etkinliklerini kısıtlayın, bazı cloud uygulamaları arkaplanda sürekli veri gönderiyor onları engelleyin.

Yapabilirseniz debloat en iyi çözüm. Arsştırınız

Son 3 yılda yaklaşık 10 farklı Samsung s serisi cihaz deneyimledim, kendimde S20 FE kullandım şu an S24FE kullanıyorum. Samsung'dan şarj tamamen şans işidir. Bire bir aynı iki adet Samsung telefon arasında 2 kat ekran süresi farkını bizzat deneyimledim. Sizi ki kadar olmasa da şarj sorunu için defalarca servise gittim ve her seferinde cihaz eskisinden beter geldi. En son satıcı Amazon insatifiyet alıp kendisi iade aldı.

Son 3 yılda yaklaşık 10 farklı Samsung s serisi cihaz deneyimledim, kendimde S20 FE kullandım şu an S24FE kullanıyorum. Samsung'dan şarj tamamen şans işidir. Bire bir aynı iki adet Samsung telefon arasında 2 kat ekran süresi farkını bizzat deneyimledim. Sizi ki kadar olmasa da şarj sorunu için defalarca servise gittim ve her seferinde cihaz eskisinden beter geldi. En son satıcı Amazon insatifiyet alıp kendisi iade aldı.

Amazon da olmasa vallahi biz bitmişiz. Vakti zamanında bizim millet suistimal etmemiş olsaydı şu an babamızın dükkanından daha iyi hizmet alıyor olurduk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı