Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #41 Lskow dedi: Olmuyor. İnternet sorunu ya da mmi diyor. Genişletmek için tıkla... SIM yöneticinizden siminizi devre dışı bırakın ve tekrar etkinleştirin.
Lskow dedi: Olmuyor. İnternet sorunu ya da mmi diyor. Genişletmek için tıkla... SIM yöneticinizden siminizi devre dışı bırakın ve tekrar etkinleştirin.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.600 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #42 Cray12a dedi: SIM yöneticinizden siminizi devre dışı bırakın ve tekrar etkinleştirin. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat gene olmuyor neyi yanlış yapıyorum acaba?
Cray12a dedi: SIM yöneticinizden siminizi devre dışı bırakın ve tekrar etkinleştirin. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat gene olmuyor neyi yanlış yapıyorum acaba?
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #43 Lskow dedi: Denedim fakat gene olmuyor neyi yanlış yapıyorum acaba? Genişletmek için tıkla... Tekrar devre dışı bırakın etkinleştirin hücresel veriyi kapatın telefonunuzu yeniden başlatın tekrar deneyin.
Lskow dedi: Denedim fakat gene olmuyor neyi yanlış yapıyorum acaba? Genişletmek için tıkla... Tekrar devre dışı bırakın etkinleştirin hücresel veriyi kapatın telefonunuzu yeniden başlatın tekrar deneyin.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.600 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #44 Cray12a dedi: Tekrar devre dışı bırakın etkinleştirin hücresel veriyi kapatın telefonunuzu yeniden başlatın tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim şimdi bağlantı sorunu ya da geçersiz mmi kodu. Gene aynı. Cray12a dedi: Tekrar devre dışı bırakın etkinleştirin hücresel veriyi kapatın telefonunuzu yeniden başlatın tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Çözdüm. Güvenlik ve gizlilikten otomatik engelleyici kapamak gerekiyormuş. İsterseniz rehberinize ekleyin. Son düzenleme: 20 Nisan 2025
Cray12a dedi: Tekrar devre dışı bırakın etkinleştirin hücresel veriyi kapatın telefonunuzu yeniden başlatın tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim şimdi bağlantı sorunu ya da geçersiz mmi kodu. Gene aynı. Cray12a dedi: Tekrar devre dışı bırakın etkinleştirin hücresel veriyi kapatın telefonunuzu yeniden başlatın tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Çözdüm. Güvenlik ve gizlilikten otomatik engelleyici kapamak gerekiyormuş. İsterseniz rehberinize ekleyin.
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #45 Lskow dedi: Denedim şimdi bağlantı sorunu ya da geçersiz mmi kodu. Gene aynı. Çözdüm. Güvenlik ve gizlilikten otomatik engelleyici kapamak gerekiyormuş. İsterseniz rehberinize ekleyin. Genişletmek için tıkla... Bombx miymiş?
Lskow dedi: Denedim şimdi bağlantı sorunu ya da geçersiz mmi kodu. Gene aynı. Çözdüm. Güvenlik ve gizlilikten otomatik engelleyici kapamak gerekiyormuş. İsterseniz rehberinize ekleyin. Genişletmek için tıkla... Bombx miymiş?
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.600 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #46 Lskow dedi: Denedim şimdi bağlantı sorunu ya da geçersiz mmi kodu. Gene aynı. Çözdüm. Güvenlik ve gizlilikten otomatik engelleyici kapamak gerekiyormuş. İsterseniz rehberinize ekleyin. Genişletmek için tıkla... Birde csc mi vereyim mi size? Baksanız uyumlu mu diye. Boxm5ay gözüküyor. Yani bu telefona yüklenmez mi?
Lskow dedi: Denedim şimdi bağlantı sorunu ya da geçersiz mmi kodu. Gene aynı. Çözdüm. Güvenlik ve gizlilikten otomatik engelleyici kapamak gerekiyormuş. İsterseniz rehberinize ekleyin. Genişletmek için tıkla... Birde csc mi vereyim mi size? Baksanız uyumlu mu diye. Boxm5ay gözüküyor. Yani bu telefona yüklenmez mi?
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #47 Lskow dedi: Bir de CSC mi vereyim mi size? Baksanız uyumlu mu diye. Boxm5ay gözüküyor. Yani bu telefona yüklenmez mi? Genişletmek için tıkla... Hayır uyumlu, benim konuma gelin. S24 Plus için bu uygulamada yok konu linki.
Lskow dedi: Bir de CSC mi vereyim mi size? Baksanız uyumlu mu diye. Boxm5ay gözüküyor. Yani bu telefona yüklenmez mi? Genişletmek için tıkla... Hayır uyumlu, benim konuma gelin. S24 Plus için bu uygulamada yok konu linki.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.600 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #48 Cray12a dedi: Hayır uyumlu, benim konuma gelin. S24 Plus için bu uygulamada yok konu linki. Genişletmek için tıkla... Dediklerini uygularsam yanlış uygulamadıkça kesin olur mu?
Cray12a dedi: Hayır uyumlu, benim konuma gelin. S24 Plus için bu uygulamada yok konu linki. Genişletmek için tıkla... Dediklerini uygularsam yanlış uygulamadıkça kesin olur mu?
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #49 Lskow dedi: Dediklerini uygularsam yanlış uygulamadıkça kesin olur mu? Genişletmek için tıkla... Kesinlik hiç bir zaman yok,bende oldu fakat.
Lskow dedi: Dediklerini uygularsam yanlış uygulamadıkça kesin olur mu? Genişletmek için tıkla... Kesinlik hiç bir zaman yok,bende oldu fakat.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.600 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #50 Cray12a dedi: Kesinlik hiç bir zaman yok,bende oldu fakat. Genişletmek için tıkla... Peki mesela denk geldim sorun çıkana error update diyor o hata olsa mesela halledilir mi tekrardan? Lskow dedi: Peki mesela denk geldim sorun çıkana error update diyor o hata olsa mesela halledilir mi tekrardan? Genişletmek için tıkla... Yani ya da telefoncu mu yapabilir sadece?
Cray12a dedi: Kesinlik hiç bir zaman yok,bende oldu fakat. Genişletmek için tıkla... Peki mesela denk geldim sorun çıkana error update diyor o hata olsa mesela halledilir mi tekrardan? Lskow dedi: Peki mesela denk geldim sorun çıkana error update diyor o hata olsa mesela halledilir mi tekrardan? Genişletmek için tıkla... Yani ya da telefoncu mu yapabilir sadece?