Rehber S24 Ultra (SM-S928b) One UI 7 güncelleme'si (bycg) nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan z12k
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 3.524
Bana özelden linki iletin bir de CSC nizi atın kontrol edeyim
Hocam siz yazarmısınız ben bilmiyorum.

Birazdan dönüş yapacağım.

Samfw'nin sitesinde var,sizin attığınız exe de ise yok. Sizce ne yapmam lazım?

Son düzenleme:
1744818411365.png

Dosyanın ismi böyle fakat benim modelim S921B/DS ve S921BXXAyb8 bu ana bant sürümü bilmiyorum bunu indirdim kurmayı denesem ne olur?

CSC'de XX kısmında eksik var gibi tam atabilir misiniz 3 haneli olması gerek.

Emin değilim ama sıfırdan CSC değiştirdiği için olabilir diye düşündüm.

Sizin 1234 kodunu yazdığımda CSC S921BOXM5ayb8 oluyor.

Eki Görüntüle 2471334

Dosyanın ismi böyle fakat benim modelim S921B/DS ve S921BXXAyb8 bu ana bant sürümü bilmiyorum bunu indirdim kurmayı denesem ne olur?
Bunla aynı değil ama bir sorun olur mu?

Uygundur o zaman hocam.

Anlattığım gibi yapabilirsiniz.

Yapmayı deniyorum fakat dowloand moduna girmeyi beceremedim, boot menüsüne geldim orada dowloand açma yeri yok ne yapmam lazım?

Uygundur o zaman hocam

Anlattığım gibi yapabilirsiniz
ACİL!! Bakar mısınız kuraken Eroor has occurred while updating the device software yazıyor ve telefonu geri döndüremiyorum ne yapmam lazım??

Bu arada sorunu çözdüm, tekrar yüklemeyi denedim ve yüklendi, eğer bir şansım varsa tekrar eski sürümüme dönmek isterim. Korktum çünkü :D, bu arada gayet güzel fakat nedense çok ısınıyor gibi geldi, eğer tekrar orijinal One UI 6.1'e geçebiliyorsam nasıl geçerim?

Oxm multi CSC sorun olmayacaktır, XDA forumunda liste var cihaz listede varsa yapabilirsiniz hoca

Düzemleme

Kontrol ettim uygundur hocam kullanabilirsiniz Saudi Arabia cihazılarında uygundur.
Bu arada 6.1'e tamamen orijinal olarak dönmek istiyorum yani gene türkiye olarak abi bidahada yapmam vallahi o korku varya :D,yardımcı olabilir misiniz.

Son düzenleme:
Bunla aynı değil ama bir sorun olur mu?

Yapmayı deniyorum fakat dowloand moduna girmeyi beceremedim, boot menüsüne geldim orada dowloand açma yeri yok ne yapmam lazım?

ACİL!! Bakar mısınız kuraken Eroor has occurred while updating the device software yazıyor ve telefonu geri döndüremiyorum ne yapmam lazım??

Bu arada sorunu çözdüm, tekrar yüklemeyi denedim ve yüklendi, eğer bir şansım varsa tekrar eski sürümüme dönmek isterim. Korktum çünkü :D, bu arada gayet güzel fakat nedense çok ısınıyor gibi geldi, eğer tekrar orijinal One UI 6.1'e geçebiliyorsam nasıl geçerim?

Bu arada 6.1'e tamamen orijinal olarak dönmek istiyorum yani gene türkiye olarak abi bidahada yapmam vallahi o korku varya :D,yardımcı olabilir misiniz.
Aktif değildim sorunu çözmenize sevindim. Downgrade ile ilgili bilgim yok. Sıfırdan yüklemeniz gerekebilir.

Aktif değildim sorunu çözmenize sevindim. Downgrade ile ilgili bilgim yok. Sıfırdan yüklemeniz gerekebilir.
Ama sorun yaşamazsınız kullanımda şuan korkmanıza gerek yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı