S24 Ultra vs 14 Pro Max

Bütçe
99999

brtskii

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, aile içi bir telefon değişikliği yapacağız. Ben S21 Plus kullanıyorum abimde de iPhone 14 Pro Max var. Ben telefonumu babama vereceğim abimde bana verecek ve kendisine iPhone 15 Pro Max'ya da 16 Pro Max alacak ama o da 14 Pro Max'den memnunmuş. Kararı bana bırakıyor değişiklik konusunda. Benim de aklıma S24 Ultra almak geldi. Abimin 14 de kalıp S24 Ultra almak mı mantıklı yoksa 14'ü almak mı karar veremedim. S24 Ultra çok daha iyi biliyorum ama iOS da kullanmak istiyorum bir yandan. S24 Ultra da da kalem ve ekranın köşeli olması rahatsız ediyor beni o yüzden karar vermedim fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, aile içi bir telefon değişikliği yapacağız. Ben S21 Plus kullanıyorum abimde de iPhone 14 Pro Max var. Ben telefonumu babama vereceğim abimde bana verecek ve kendisine iPhone 15 Pro Max'ya da 16 Pro Max alacak ama o da 14 Pro Max'den memnunmuş. Kararı bana bırakıyor değişiklik konusunda. Benim de aklıma S24 Ultra almak geldi. Abimin 14 de kalıp S24 Ultra almak mı mantıklı yoksa 14'ü almak mı karar veremedim. S24 Ultra çok daha iyi biliyorum ama iOS da kullanmak istiyorum bir yandan. S24 Ultra da da kalem ve ekranın köşeli olması rahatsız ediyor beni o yüzden karar vermedim fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
S25 serisini bekleyin hocam bence. Ama bekleyemem diyorsaniz bence s24ultra

Kağıt üstü her şeyde S24 Ultra iyi diyebiliriz iPhone 14e kıyasla ama işte ortalama bir kullanıcıysanız 14 Pro Max alın ama unutmayın her türlü S24 Ultra ekran da kamerada performansta her şeyde daha iyi.
Maksat içiniz rahat olacaksa S25 bekleyin ya da direkt 14 Pro Max alın

Hocam aklında köşeli olmasından rahatsızlık duymuşsun S25 serisini beklerim diyorsan ki şurada 6 gün sonra çıkış yapacak. Yeni seride köşeli tasarımı bıraktılar o yüzden için rahat şekilde kullanırsın. Zaten 14 Pro Max ile S24 Ultra aynı seviyenin telefonları değil o yüzden performans ile kıyas yapmak doğru olmaz. O yüzden kararı performans üzerinden değil de tasarım ve işletim sistemi olarak hangisini tercih ederim diye sorarak vermeniz daha yararlı olacaktır.
Benim şahsi fikrim ben S24 Plus kullanıyorum S25 ultrayı almak olurdur.

İkisi de gayet iyi ama 14 Pro/Pro Max zaten S23 ULTRA/Plus rakibi direkt S24Ultra alın ama kenarlar biraz rahatsız edici olabilir ve bence bekleyin ve S25 Ultra alın kenar sorunu yok gayet harika olacak kasa olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı