S24 Ultra mı iPhone 14 Pro Max mi?

Yurt dışından alacagim bütçem bunlarin yaninda iPhone 16 icin de uygun. Rahat oyun oynayabilmek ayrica iyi ve dogal bir kamera istiyorum. Bir de Snapchat ve Instagram uzerinden fotograf paylastigimda kalite dusmesin yeter. Hangisini almalıyım?

IPhone'da düz modeller alınmaz. Aldığın özellik verdiğin para bakımından Pro serilerinden de pahalıya geliyorlar ister yurt için piyasası olsun ister yurt dışı. Ayrıca kamerada da 14PM, düz 16'dan çok daha iyi. S24U hepsinden iyi olsa da ve S24U ile 14PM rakip değiller zaten S24U'nun rakibi 15 Pro Max, sosyal medya ve doğal kamera istediğinizden dolayı 14PM derim. S24U'da da çeşitli ayarlamalarla uğraşır, görüntüyü doğal gibi yaparım derseniz net S24U. Sosyal medyada artık Samsung'da baya yol kat etti kullananlar kalite düşmesinden şikayetçi değiller.

IPhone'da düz modeller alınmaz. Aldığın özellik verdiğin para bakımından Pro serilerinden de pahalıya geliyorlar ister yurt için piyasası olsun ister yurt dışı. Ayrıca kamerada da 14pm, düz 16'dan çok daha iyi. S24u hepsinden iyi olsa da ve S24u ile 14pm rakip değiller zaten S24U'nun rakibi 15 Pro Max, sosyal medya ve doğal kamera istediğinizden dolayı 14pm derim. S24U'da da çeşitli ayarlamalarla uğraşır, görüntüyü doğal gibi yaparım derseniz net S24u. Sosyal medyada artık Samsung'da bayağı yol kat etti kullananlar kalite düşmesinden şikayetçi değiller.

İnanın yurt dışında düz modeller öyle görünmüyor keza ülkemizde de 30k gibi bir fiyata satılsa aynı şekilde olacaktır.
Her kullanıcı için 14pm 16'dan daha iyi diyemeyiz.

Yurt dışından alacagim bütçem bunlarin yaninda iPhone 16 icin de uygun. Rahat oyun oynayabilmek ayrica iyi ve dogal bir kamera istiyorum. Bir de Snapchat ve Instagram uzerinden fotograf paylastigimda kalite dusmesin yeter. Hangisini almalıyım?
Tercihinizi iPhone tarafindan kullanmanizi oneririm, ne kadar Samsung bu konuda eskiye gore iyi olsa da hala iPhone cihazlar gibi degil.

İnanın yurt dışında düz modeller öyle görünmüyor keza ülkemizde de 30k gibi bir fiyata satılsa aynı şekilde olacaktır.
Her kullanıcı için 14pm 16'dan daha iyi diyemeyiz.

Yurt dışında elbette düz modeller de iyi satıyor ama TR'deyiz biz sen nerede, hangi kafada yaşıyorsun bilmiyorum ama bunu bana söylemene gerek yok. 30K'ye garantili sıfır düz modeller satılsaydı Pro serisi de 40k olacaktı öyle bir TR piyasasında. 2. el bir yıl önceki Pro serisi fiyatları da 30k olacak, Samsung S25'lerin 20k olduğunu düşündüğünde yine falso verecekti düz 16. İstediğin kadar top çevir, hayal kur gerçekler değişmez.
Her kullanıcı için 14PM, 16'den neden iyi diyemeyiz, aynı parayı verdikten sonra fazla özellik alan birinin gözü mü çıkıyor?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı