Cok iyi tercih yapmissiniz hocam, bende 14 pro max'ten dusunuyorum ama belki s25 ultra modelini de bekleyebilirim. Bu paralari etmez Apple.Direk S24 Ultra. Hayırlısı ile yarın akşam bende iPhone 15'den geçiyorum kendisine.
S24 Ultra hocam. 15 pro max neden 20k daha pahali bilmiyorumBu iki cihaz arasında tercih yapmam lazım. Daha çok kamera, batarya performansı ve kullanım ömrü (güncelleme alma) ilgilendiriyor beni. Performans konusunda ikisi de üst düzey cihazlar zaten. Hangisini tercih etmek daha mantıklı olur sizce?
İkisini bir arada verebilen bir cihaz yok.kamera, batarya performansı
İkisini bir arada verebilen bir cihaz yok.
Batarya olarak S24 Ultra zaten ortada farkı.
Fakat kamerasının renk paletini uzayını beğenmiyorum hem fotoğrafta hem videoda.
Hala soluk ve donuk bir bozma var Instagram'da çektirdiği eziyet bambaşka bir boyut zaten.
Standart kullanıcı için önemsiz şeyler.
S24 Ultra alıp geçebilirsin en azından telefonumun şarjı uzun gidiyor dersin.
Ekran avantajın da var ekstra olarak.
Hocam İphone 15 Pro'nun kamerasını ben daha çok beğeniyorum S24'e göre fakat batarya olarak S24 daha iyi. Arkadaşın dediği şey yazılımsal bir sorun mesela şöyle elinize Redmi Note 12 alın bir fotoğraf çekin veya Samsung'un herhangi bir cihazı android olsun. Galeride fotoğraf güzel duruyor fakat İnstagram'a yüklerken bu kalite düşüyor ve çok kötü duruyor. Bu konu hakkında çok iyi bir bilgiye sahip değilim fakat S24 S23 serilerinde bu sorunun olmadığını söylüyorlar. Bana soracak olursan ne tercih edersin diye 15 Pro Max ya da Pro alırım fakat S24U da gayet iyi bir cihaz tamamen sana kalmış ya İos tercih edeceksin ya da Android. Eklemeyi unutmuşum İşlemci olarakta S24U daha iyi.Bazı yakınlarım 15 Pro kullanıyor. Amerika'ya gittiklerinde almışlardı. Türkiye şartlarında iPhone için o kadar para vermeye gerek yok diyorlar. Benim tek merakım hangisinin kamera olarak daha tatmin edici olduğu. Ancak net sonuca varmak zor. Testlerde herhangi bir modda Samsung iyi sonuç verirken Apple biraz geride kalıyor. Diğer modda Apple iyi sonuç verirken Samsung geride kalıyor.
Instagram'da çektirdiği zahmet derken neyi kastettiniz? Ve bu zahmet her neyse WhatsApp gibi uygulamalarda bu durum yaşanır mı?
Bazı yakınlarım 15 Pro kullanıyor. Amerika'ya gittiklerinde almışlardı. Türkiye şartlarında iPhone için o kadar para vermeye gerek yok diyorlar. Benim tek merakım hangisinin kamera olarak daha tatmin edici olduğu. Ancak net sonuca varmak zor. Testlerde herhangi bir modda Samsung iyi sonuç verirken Apple biraz geride kalıyor. Diğer modda Apple iyi sonuç verirken Samsung geride kalıyor.
Instagram'da çektirdiği zahmet derken neyi kastettiniz? Ve bu zahmet her neyse WhatsApp gibi uygulamalarda bu durum yaşanır mı?