S24 Ultra vs 15 Pro/Pro Max

Attigim tonlarca mesaja karşın performans ortada diyorsunuz, ben en kotusu gibi bir cumle kullanmadim zaten. Kamera sensorleri daha cok ışık almak icin bunu yapiyor, dogal bir şey. IPhone'da daha az yasaniyor, zaten video kalitesi olarak Android takioleri

Otomatik FPS gece çekimlerinde ise yarayan bir şey. FPS dusmesi bir IPhone'da yasanmiyor. Her cihazda ve bilmem kacinci kez söylüyorum, dogal durum.

Konu sahibi konudan emekli oldu siz hala tonlarca mesaj diyorsunuz. 🤣

Büyük kayıp. Hemen ayarları yapıp HDR video yükleme vakti hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam artık 13'ü kullanmıyorum ama yarın bir tanıdığımdan deneyeceğim. Videolar sadece bana 60FPS görünüyordu, başka cihazlardan 30FPS'ti.

Hocam artık 13'ü kullanmıyorum ama yarın bir tanıdığımdan deneyeceğim. Videolar sadece bana 60FPS görünüyordu, başka cihazlardan 30FPS'ti.
İzlediğin cihaz neydi? Ya gerçekten bu androidler nereden kısacaklarını şaşırdılar içerik tüketicilerine bile iyi hizmet veremiyorlar şaka gibi. Alt tarafı 60FPS video oynatacaksın.

Konu sahibi konudan emekli oldu siz hala tonlarca mesaj diyorsunuz. 🤣
Kendiniz bana bos sekilde iPhone'un video performansı ortada dediniz, ben de FPS kisitlamalarindan bahsettim. Attigim diger mesajlarda da testler var.
Ya gerçekten bu androidler nereden kısacaklarını şaşırdılar içerik tüketicilerine bile iyi hizmet veremiyorlar şaka gibi. Alt tarafı 60FPS video oynatacaksın.
Android hakkinda 0 bilgiye sahip oldugunu belli ettigin icin tesekkurler. Cekim gucu ve internet kalitesine gore otomatik olarak ayarlanir bunlar. Tek cihaz ve bilgi uzerinden konusmak da ancak senin gibi elma trollerine yakisir zaten.

İzlediğin cihaz neydi? Ya gerçekten bu androidler nereden kısacaklarını şaşırdılar içerik tüketicilerine bile iyi hizmet veremiyorlar şaka gibi. Alt tarafı 60FPS video oynatacaksın.
Alakası yok hocam, Android ve iOS ile denedim. S22 Ultra'da 60FPS video yükleyebiliyordum ama S23 Ultra ve S24 Ultra'da yükleyemedim. Ancak S24 Ultra'dan yüklediğim videolar daha güzel duruyordu. Gerekli ayarlar açık olmasına rağmen 14 Pro Max ve 15 Pro Max ile de yükleyemedim.

Android hakkinda 0 bilgiye sahip oldugunu belli ettigin icin tesekkurler. Cekim gucu ve internet kalitesine gore otomatik olarak ayarlanir bunlar. Tek cihaz ve bilgi uzerinden konusmak da ancak senin gibi elma trollerine yakisir zaten.
Yükleme çözünürlüğü ile FPS arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz peki? Aynı anda hem çerçeve boyutunu hem de frame'i sıkıştırıyorsa gerçekten tebrikler. Büyük oyunu bozdun. Tüm bunlara rağmen hala reels oynatırken kasıyor olması da ayrı bir ironi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı