Şu ana kadar S24 Ultra daha mantıklı gibi. Peki S24 Ultra performanstan kayıp vermeden kaç sene gider? Android telefonların genel sorunu yavaşlamalarıdır bence.
Kayip vermeden derken kastiniz rahatsiz edici kayip ise 7 sene en az gider.
İçerik üreticisi değilsen umurunda olmayacak detaylar.
Wp'da sorun yaşamazsın.
Evet akrabaların haklı o kadar üst segment bir cihaza gerçekten ihtiyacın olup olmadığına iyice düşünüp öyle karar ver.
S24 Ultra standart, içerik tüketicisi kullanıcı için fazlasıyla yeterlidir.
Hatta param cebimde kalsın diyorsan düz S24 bile tercih edebilirsin.
S25'te güzel bir işlemciye geçtiklerinde satıp ona geçersin.
O sorun kalmadı. 7 sene hatta temiz kullanırsan ve güncellik takıntın olmazsa 8 sene kullanırsın.
Kullandığım cihaz 5 senelik Redmi Note 8 desem.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler. S24 ile S24 Ultra arasında kamera, batarya gibi konularda çok fark yoksa tercih edilebilir.
Güncellik takıntım yok. 5 senelik Redmi Note 8 kullanıyorum şu an. Çok rahatsız değilim eski olmasından ama artık takılmalar başladı. Kamera olarak yetersiz hale geldi. Güncelleme almayı bırakalı bayağı zaman oldu. Aldığım cihazı da uzun yıllar kullanmak istiyorum.
S24'de SD8G3 olsaydı düşünmeden al derdim de S24U'da SD8G3 olduğu için gıdıklıyor.Tavsiyeleriniz için teşekkürler. S24 ile S24 Ultra arasında kamera, batarya gibi konularda çok fark yoksa tercih edilebilir.
Hocam bende sizinle ayni fikirdeydim ama kullanan arkadaslar exynos ile alakasi yok diyorlar, bence s24 plus gibi bir cihaza exynos koyulduysa bir bilinen bir sey vardir diye dusunuyorum.S24'de SD8G3 olsaydı düşünmeden al derdim de S24U'da SD8G3 olduğu için gıdıklıyor.
Yine de aralarında 22-23 Bin liralık bir fark var aynı seri cihaz olmasına rağmen gerçekten çok büyük saçmalık.
Hocam gonul rahatligiyla alabilirsiniz, bende 14 pro max'ten gecmeyi dusundum s24 ultra'ya ama sonradan s25 ultra bekleme karari aldim. Simdiden iyi gunlerde kullanin.Kullandığım cihaz 5 senelik Redmi Note 8 desem.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler. S24 ile S24 Ultra arasında kamera, batarya gibi konularda çok fark yoksa tercih edilebilir.
Güncellik takıntım yok. 5 senelik Redmi Note 8 kullanıyorum şu an. Çok rahatsız değilim eski olmasından ama artık takılmalar başladı. Kamera olarak yetersiz hale geldi. Güncelleme almayı bırakalı bayağı zaman oldu. Aldığım cihazı da uzun yıllar kullanmak istiyorum.
Exynos kötü değil fakat aynı seri cihazda aynı işlemciyi benzer fiyatlara almak isterdim açıkçası.Hocam bende sizinle ayni fikirdeydim ama kullanan arkadaslar exynos ile alakasi yok diyorlar, bence s24 plus gibi bir cihaza exynos koyulduysa bir bilinen bir sey vardir diye dusunuyorum.
Hocam gonul rahatligiyla alabilirsiniz, bende 14 pro max'ten gecmeyi dusundum s24 ultra'ya ama sonradan s25 ultra bekleme karari aldim.
10 sene kullanırsın dediğiniz cihaz samsung s24 Ultra mı redmi note 8 mi?Rahat kullanırsın. Planlı eskitme olmasaydı o cihazı 10sene bile rahat kullanırsın.
S24 hangi işlemciyi kullanıyor?S24'de SD8G3 olsaydı düşünmeden al derdim de S24U'da SD8G3 olduğu için gıdıklıyor.
Yine de aralarında 22-23 Bin liralık bir fark var aynı seri cihaz olmasına rağmen gerçekten çok büyük saçmalık.
Bence de, bir gen3 hakediyordu en azindan s24 plusa koymalari gerekiyordu bence.Exynos kötü değil fakat aynı seri cihazda aynı işlemciyi benzer fiyatlara almak isterdim açıkçası.
Bu saçmalıktan bahsetmek istedim sadece.
Exynos 2400.S24 hangi işlemciyi kullanıyor?