S24 Ultra vs Honor Magic 7 Pro

• Konuyu başlatan ysud
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 187
Bütçe
60.000

ysud

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, şu an güncel olarak S24 Ultra yurt dışı kullanıyorum. S24 Ultra'yı satıp sıfır, kayıtlı S24 Ultra almayı düşünüyordum. Ama şimdi karşıma Honor Magic 7 Pro çıktı ve S25 Ultra'ya kafa tuttuğunu duydum. Sizce ne almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Honor güzel işler yapıyor, yazılım donanım iyi. Kamera olarak belki bir tık aşağı kalabilir bilemiyorum, normalde Honor kameralarını severim fakat Samsung iyi optimize ediyor yazılım tarafında. Her iki cihaz da üzmez, ben Honor alırdım.

Honor güzel işler yapıyor, yazılım donanım iyi. Kamera olarak belki bir tık aşağı kalabilir bilemiyorum, normalde Honor kameralarını severim fakat Samsung iyi optimize ediyor yazılım tarafında. Her iki cihaz da üzmez, ben Honor alırdım.

Arayüz olarak çok fark yaratır mı acaba bir de S24 ultrayı 1 yıldır kullanıyorum kalemi olsun yapay zeka desteği olsun alıştım epey. Başka telefona geçersem alışır mıyım korkusu var.

Arayüz olarak çok fark yaratır mı acaba bir de S24 ultrayı 1 yıldır kullanıyorum kalemi olsun yapay zeka desteği olsun alıştım epey. Başka telefona geçersem alışır mıyım korkusu var.
Varsa niye geçesin hocam? S24 Ultra iyi telefon yeterince. Bende S24 var, tek sorunu batarya biraz hızlı bitiyor ve 25W şarj oluyor. Ama bir kalemi olsa tadından yenmezdi. Redmi 10 2022 den geçtim buna ve bu kadar iyisine gerek yokmuş dedirtti. Bence ultrası da takas etmeyi gerektiren bir telefon değil.

Varsa niye geçesin hocam? S24 Ultra iyi telefon yeterince. Bende S24 var, tek sorunu batarya biraz hızlı bitiyor ve 25W şarj oluyor. Ama bir kalemi olsa tadından yenmezdi. Redmi 10 2022'den geçtim buna ve bu kadar iyisine gerek yokmuş dedirtti. Bence ultrası da takas etmeyi gerektiren bir telefon değil.

Ya bendeki yurt dışı, TR cihazına geçeceğim direkt model değişmemeyi düşünüyordum ama telefon almayı düşününce malum her yerde telefon reklamları çıktı. Honor Magic 7 Pro'yuda oradan gördüm. Özellikleride başa baştı ondan bir kararsız kaldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı