S24 Ultra vs iPhone 14 Pro

Güncellemenin geç gelmesi.

Bu durum bu kadar ciddi şekilde sadece UI 7 ile bu sene yaşandı. Sanki her sene 5 ay geç güncelleme geliyormuş gibi algı yaratılmasını saçma buluyorum, öyle algı yaratanların hepsi sanırım ilk defa bu sene Samsung kullanıyor ya da forumda gördüklerini burada satıyor.

Bu durum bu kadar ciddi şekilde sadece UI 7 ile bu sene yaşandı. Sanki her sene 5 ay geç güncelleme geliyormuş gibi algı yaratılmasını saçma buluyorum, öyle algı yaratanların hepsi sanırım ilk defa bu sene Samsung kullanıyor ya da forumda gördüklerini

Bu durum bu kadar ciddi şekilde sadece UI 7 ile bu sene yaşandı. Sanki her sene 5 ay geç güncelleme geliyormuş gibi algı yaratılmasını saçma buluyorum, öyle algı yaratanların hepsi sanırım ilk defa bu sene Samsung kullanıyor ya da forumda gördüklerini burada satıyor.

Kesinlikle Samsung veya Apple hateri değilim bu arada insanlar kendi ihtiyaçlarını göre telefon almalı bunun kanaatindeyim sadece bu 2 marka dışında diğer markalara sıcak bakmıyorum ama ilk defa diyelim Samsung uzun güncellemeverecek iddiasında bulunuyor bakalım başarabilecekler mi bunun cevabımı uzun vadede göreceğiz.

Son düzenleme:
Hocam yurtdışı telefon alacaksan iphone dışında bir cihaz alma, 8 aydan fazla kullanamazsın. Ama Türkiye cihazı olarak soruyorsan ve ütopik senaryoda 14 Proyu sıfır kapalı kutu bulduğunuzu düşünürsek 14 pro almanızı önerirdim, lakin öyle bir şey mümkün olmadığı için 2. el 14 pro almaktansa sıfır S24 Ultra tavsiye etmenizi öneririm. İki cihaz da birbirinden iyi özellikler barındırıyor. İOS ve Android karar sizin

Hocam yurt dışı telefon alacaksan iPhone dışında bir cihaz alma, 8 aydan fazla kullanamazsın. Ama Türkiye cihazı olarak soruyorsan ve ütopik senaryoda 14 Pro'yu sıfır kapalı kutu bulduğunuzu düşünürsek 14 Pro almanızı önerirdim, lakin öyle bir şey mümkün olmadığı için 2. el 14 Pro almaktansa sıfır S24 Ultra tavsiye etmenizi öneririm. İki cihaz da birbirinden iyi özellikler barındırıyor. iOS ve Android karar sizin

Hocam alacağım Samsung modeli kayıtlı olduğu söyledi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı