- Makaleler
- 2
Daha fazla
XR 20 21e kadar mı alacak? iPhone 11 bile iOS 19u alacak mı almayacak mı diye tartışmalar var. O konuda bir kere bilginiz tamamen yanlış.
2.olarak One UI 6 S20 FE'den 2,5 sene değil yaklaşık 4 sene sonra çıktı.
3. olarak güncel durumda Samsung Apple'den daha uzun süre destek sunuyor. S20 FE 4 sene vaadine sahipti, Samsung güncel olarak yeni cihazlarında bunu 7 seneye çıkardı.
4.olarak iOS 18.4 bile sürüldü, iOS 19 1 ay içinde tanıtılacak hala XR için sorunlara düzeltme yok.
5.olarak ise evet, iOS 18 yükleyeceğine hiç gelmeseydi XR cihazlar için daha iyi olacaktı.
1- XR iOS 19 almayacak ancak 11 için verilen bilgi yanlış, ki 11 de 6 yıllık cihaz o alır merak etmeyin
2.
S20 FE çıkış tarihi: Ekim 2020.
One UI 6 çıkış tarihi: Ekim 2023.
One UI 7 konuşulurken Samsung'un daha 3 yıl sonra çıkmış telefona güncelleme vermemesi komik.
S20 fenin aldığı son güncelleme Android bilmem kaç, batarya performansını dehşet düşürmüştü hatta. Samsung'un da güncellemeleri optimize ettiği söylenemez.
3.
iPhone XR çıkış tarihi: Ekim 26, 2018.
iOS 18 çıkış tarihi: Mayıs 12, 2025.
7 yıl boyunca güncelleme alıyor.
4. hangi sorunlar mesela?
5- kişiden kişiye değişir bu, siz iPhone kullanıcısı mısınız?
Neye göre Samsung fanboyusun anlamıyorum, ben sana 7 sene önce çıkan bir cihaz en son güncellemeyi alırken, Samsung 3 yıl bile güncelleme sunmadı diyorum sunduğu sadece dandik bir Android güncellemesi ki o da batarya performansımı dehşet düşürdü artık 4 saat ekran süresi zor alıyorum sen ise Apple'in getirdiği güncellemeleri kötülüyorsun, güncellemeler elinde sonunda düzeltilir bozuk bir güncelleme ile birkaç ay dayanmak hiç güncelleme almamaktan daha iyidir değil mi?
ha telefondan 3 yıl sonra yayınlanan android 14 bile yok bu telefonda
Son düzenleme: