Baran bartin
Decapat
Daha fazla
Samsung alacaksan S25 al. Tablet gibi cihaz alma. Ya da 14 Pro al.
Soru bile değil iPhone tabii ki. S20 FE kullanıyorum One UI 7'yı birak 6 bile gelmedi satıp ikinci el 11 alacağım bende.
S24u daha iyi bir cihaz.
Çok saçma bir argüman. S20 FE'nin 5 sene önceki model olmasını es geçtim zaten Samsung yeni telefonlarının güncelleme desteğinde 2 senelik artışa gitti ve S24u 14 Pro kıyasla 1 sene daha yeni bir seriye ait. Yani S24u her şekilde daha çok güncelleme alacak.
S20 FE 5 yıllık telefon, iOS 18 güncellemesi alan XR ise 2018 çıkışlı, 7 yıllık telefon en yeni güncellemeyi aliyorda 5 yıllık S20 FE 2023 de çıkan One UI 6'yı niye almıyor? Güncelleme konusunda kimse IPhone'nun eline su dökemez.
XR iOS 18 alınca ne oldu? Telefonların hepsi ölmüş vaziyette iOS 18 yükleyen. S20 FE ise son sürümde bile o kadar perişan değil. Ek olarak IPhone'nin eline su dökemez işi yalan oldu. Güncel olarak Samsung'un güncelleme vaadi Apple'den daha uzun. Samsung artık giriş segmente bile 6 sene Android ile güvenlik veriyor. Üst segmentte ise 7 sene bu süre.
Ekleme yapayim iOS 18 ile xra gelen 4 tane yeni adamakıllı özellik sayabilir misiniz? Tek fark tasarım ve birkaç senelerdir olması gereken bir eklenti oldu XR için.
S20FEden 11'e geçtikten sonraki geri dönüşünü izlemek istiyorum.
Güvenlik güncellemelerinde özellik eklenmez, açık güvenlik sorunları düzeltilir. Apple güvenlik güncellemesi ile ai eraser falan getiriyor haberimiz mi yok?sen bana güvenlik güncellemesinde gelen 2 3 tane özellik sayabilir misin?
Her iki dünyayı deneyimleyip de söylüyorum hocam pişman olacaksınız. Uyarmadı demeyinUmarım haklı çıkarsınız hocam ne diyelim.
Güvenlik güncellemelerinde özellik eklenmez, açık güvenlik sorunları düzeltilir. Apple güvenlik güncellemesi ile AI eraser falan getiriyor haberimiz mi yok?
Android güvenlik güncellemesini umursayan yok, umurumda değil telefondan 2.5 sene sonra çıkan One UI 6 S20 FE ye verilmedi. Soru iOS 18 alınca ne oldu değil, bu iOS 18i aldıysa en kötü XR bile iOS 20-21'e kadar güncelleme alacak, Samsung'dan katlarca daha iyi güncelleme desteği sunuyor demek, iOS 18 hataları tek tek çözülür ama ya hiç güncelleme getirmeselerdi Samsung gibi daha mı iyi olacaktı?