S24 Ultra vs Iphone 15 PM ilk kamera karşılaştırması

Sağ ol. Evet video konusunda örneklendirme az. Eğer gece performans konusu yazılım ile çözülebilecek bir şey ise acilen çözülmesi lazım.

@Ahmet Demircioğlu Samsung ve Apple fizik kurallarına karşı çıkmayı bıraksalar kamera olarak daha da iyi yerlere gelecekler. İki firmada kamera noktasında hep tepe noktasında oldu, birbirlerinin rakibi oldu. Gece çekimlerinde umarım optimizasyon yapar Samsung.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada da 3 modelin karşılaştırması var. Bu videodan gördüğüm kadarıyla eğer ki Samsung kamera güncellemesi getirmezse baya tepki görür, tabii güncelleme ne kadar çözer orası da meçhul.

Gündüz selfie ve selfie portre kısmında S24U daha iyi gördüm.
Video kalitesinde 15 PM daha iyi.
8K videolarında Samsung netlik olarak daha iyi ama dinamik aralık ve optimizasyon olarak beğenmedim.
Kamera video yakınlaştırmasında 15 PM daha iyi.
Gece selfie videoda 15 PM daha iyi.
Gece arka kamera videolarında da 15 PM daha iyi.
Ultrawide gece çekimlerinde S24U daha iyi geldi bana.
Ultrawide gündüz çekimlerinde 15 PM daha iyi.
Zoom ve lazer otofocus kısmında S24U daha iyi.

Bu videoda gündüz çekimleri sadece yeşil alanda yapılmış. Yeşil alan detayları telefon kameraları bayıltıyor açıkçası. Keşke başka yerleri de çekseydi buradan net bir fotoğraf kıyaslaması bu yüzden yapmak mümkün değil. Main ve Ultrawide çimli alanlardaki foto çekimlerinde de bu videoda 15 PM daha iyi sonuç vermiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Mrwhosettheboss'tan da video gelmiş. Gün ışığında, 200 MP'deki skin toneda batırmış ve bunu net olarak güncelleme ile çözerler. Bunun dışında direkt S24 Ultra clear win olarak yorumladım.

Zoom tarafında ise çok büyük bir kayıp yok, 10x'den 5x'e düşmüşler ancak bu sensör 1/3.52''den, 1/2.52''e çıkmış (IMX754'ten, IMX854'e.)

Zoom tarafında ise çok büyük bir kayıp yok, 10x'den 5x'e düşmüşler ancak bu sensör 1/3.52''den, 1/2.52''e çıkmış (IMX754'ten, IMX854'e.)
Evet.

Güncellemeyle çözülür umarım. Hiç beğenmedim video ve foto performansını açıkçası. İzlediğim çoğu testte 15 PM daha iyi sonuç veriyor. Geçen sene durum böyle değildi.

Bana göre, İphone kamerası herşeyi daha parlak çektiği için ışık patlamaları yaşanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…