Balkovec0 Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #1 Merhaba, şu an kullanmakta olduğum telefon S20 FE. Bu iki modelden birine geçmeyi düşünüyorum bir süre sonra. Genel olarak hangisi daha mantıklı olur?
Merhaba, şu an kullanmakta olduğum telefon S20 FE. Bu iki modelden birine geçmeyi düşünüyorum bir süre sonra. Genel olarak hangisi daha mantıklı olur?
arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 901 Çözümler 4 10 Temmuz 2024 #2 Balkovec0 dedi: Merhaba, şu an kullanmakta olduğum telefon S20 FE. Bu iki modelden birine geçmeyi düşünüyorum bir süre sonra. Genel olarak hangisi daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Bence S24 Ultra daha iyi.
Balkovec0 dedi: Merhaba, şu an kullanmakta olduğum telefon S20 FE. Bu iki modelden birine geçmeyi düşünüyorum bir süre sonra. Genel olarak hangisi daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Bence S24 Ultra daha iyi.
FEFE2 Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #3 Balkovec0 dedi: Merhaba, şu an kullanmakta olduğum telefon S20 FE. Bu iki modelden birine geçmeyi düşünüyorum bir süre sonra. Genel olarak hangisi daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Hangi amaçla ve ne tarz konulara önem veriyosun örnek uzun vade özellik donanım hız tarzında
Balkovec0 dedi: Merhaba, şu an kullanmakta olduğum telefon S20 FE. Bu iki modelden birine geçmeyi düşünüyorum bir süre sonra. Genel olarak hangisi daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Hangi amaçla ve ne tarz konulara önem veriyosun örnek uzun vade özellik donanım hız tarzında
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.332 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 10 Temmuz 2024 #4 S24U ekrani, fiyati, islemcisi, pili(fark büyük burada), şarj hızı, kamerasi, RAM miktari daha iyi. 15 Pro'da ise elma var arkasında. Seçim sizin.
S24U ekrani, fiyati, islemcisi, pili(fark büyük burada), şarj hızı, kamerasi, RAM miktari daha iyi. 15 Pro'da ise elma var arkasında. Seçim sizin.
Balkovec0 Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #5 FEFE2 dedi: Hangi amaçla ve ne tarz konulara önem veriyosun örnek uzun vade özellik donanım hız tarzında Genişletmek için tıkla... Spesifik bir önceliğim yok aslında. Genel olarak kullanım deneyimine bakıyorum.
FEFE2 dedi: Hangi amaçla ve ne tarz konulara önem veriyosun örnek uzun vade özellik donanım hız tarzında Genişletmek için tıkla... Spesifik bir önceliğim yok aslında. Genel olarak kullanım deneyimine bakıyorum.
Efe_Arslan81 Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 478 Çözümler 3 10 Temmuz 2024 #6 Balkovec0 dedi: Merhaba, şu an kullanmakta olduğum telefon S20 FE. Bu iki modelden birine geçmeyi düşünüyorum bir süre sonra. Genel olarak hangisi daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Günlük hayatta iPhone daha mutlu edecektir sizi. Ama burada kazanan yine de S24U. O cihaz çok manyak bir şey çünkü .
Balkovec0 dedi: Merhaba, şu an kullanmakta olduğum telefon S20 FE. Bu iki modelden birine geçmeyi düşünüyorum bir süre sonra. Genel olarak hangisi daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Günlük hayatta iPhone daha mutlu edecektir sizi. Ama burada kazanan yine de S24U. O cihaz çok manyak bir şey çünkü .
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.332 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 10 Temmuz 2024 #7 Efe_Arslan81 dedi: Günlük hayatta iPhone daha mutlu edecektir sizi. Ama burada kazanan yine de S24U. O cihaz çok manyak bir şey çünkü . Genişletmek için tıkla... Neden daha mutlu etsin ki?
Efe_Arslan81 dedi: Günlük hayatta iPhone daha mutlu edecektir sizi. Ama burada kazanan yine de S24U. O cihaz çok manyak bir şey çünkü . Genişletmek için tıkla... Neden daha mutlu etsin ki?
FEFE2 Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #8 Balkovec0 dedi: Spesifik bir önceliğim yok aslında. Genel olarak kullanım deneyimine bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Samsung severim ama iphone 15 pro derdim
Balkovec0 dedi: Spesifik bir önceliğim yok aslında. Genel olarak kullanım deneyimine bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Samsung severim ama iphone 15 pro derdim
m_talhA Centipat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 109 Çözümler 1 10 Temmuz 2024 #9 Zaten halihazırda Samsung kullanıyormuşsunuz. Bence yine Samsung'tan devam etmelisiniz. Android'in özgürlüklerinden sonra iOS çok sıkıcı gelebilir.
Zaten halihazırda Samsung kullanıyormuşsunuz. Bence yine Samsung'tan devam etmelisiniz. Android'in özgürlüklerinden sonra iOS çok sıkıcı gelebilir.