S24U ekrani, fiyati, islemcisi, pili(fark büyük burada), şarj hızı, kamerasi, RAM miktari daha iyi. 15 Pro'da ise elma var arkasında. Seçim sizin.
Aralarında yaklaşık 6 bin fiyat farkı var S24U daha pahalı.
S24U ekrani, fiyati, islemcisi, pili(fark büyük burada), şarj hızı, kamerasi, RAM miktari daha iyi. 15 Pro'da ise elma var arkasında. Seçim sizin.
iOS yüzünden. Hem ilerde Mac ya da vb. Apple ürünleri alırsa ekosistem kurabilir.Neden daha mutlu etsin ki?
Ikisini de kullandim katılmıyorum. Ekosistem dediğiniz sey de inanilmaz overrated birşey cogu markanın benzer islevleri var zaten.iOS yüzünden. Hem ilerde Mac ya da vb. Apple ürünleri alırsa ekosistem kurabilir.
iOS hala OneUI'dan kat kat stabil ve günlük kullanım için daha rahat bir deneyim sunuyor.
Değil daha uygun hocam.Aralarında yaklaşık 6 bin fiyat farkı var S24U daha pahalı.
Sizin kullanımınıza kalmış, ben burda Apple'ı övmedim mesajımda S24U'nun çok daha güçlü bir cihaz olduğunu söyledim zaten.Ikisini de kullandim katılmıyorum. Ekosistem dediğiniz sey de inanilmaz overrated birşey cogu markanın benzer islevleri var zaten.
Değil daha uygun hocam.
Dediklerinizde katıldığım tek sey sondaki şey. Cidden millet Apple hastasi oldugundan fiyati dusmuyor cihazlarin. Antika IPhone'larin bile piyasası var.Sizin kullanımınıza kalmış, ben burda Apple'ı övmedim mesajımda S24U'nun çok daha güçlü bir cihaz olduğunu söyledim zaten.
Günlük bir kullanım istiyorsa iPhone alsın hem satarken de fiyat ölmeyecek.
Kesinlikle, sıfırı 35-36 olan cihazı 33'e satan var.Dediklerinizde katıldığım tek sey sondaki şey. Cidden millet Apple hastasi oldugundan fiyati dusmuyor cihazlarin. Antika IPhone'larin bile piyasası var.
Asla üzmez hocam S20FE bile kac sene götürecek cihazken S24U almamak zor24 Ultra'nın tasarımı ve kalem desteği bayağı hoşuma gidiyor aslında fakat alıp almamak konusunda emin olamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.