S24 Ultra vs S25 Plus

S24 ultra un kalemi önemli değilse her türlü s25+, s24 ultrada kumlansa sorunu var diyorlardı birde, işlemcileri aynıymış gibi yorum yapmışlar, hatta s24u daha iyi diyenler bile var ama s25+ Tokat manyağı yapar. Birde son olarak Samsung şart değilse honor magic 7 pro öneririm, ikisindende iyi

Sırf kamerası için bile S24 Ultra seçilir.
S25 Plus'ta ana kamera sensörü olarak 50k'lık cihaza yakışmayan, taaaa düz S23'te ve hatta S23 FE'de bulunan S5KGN3 kullanılıyor.

Merhaba. İki cihaz arasında kaldım. S25 Plus daha çok hoşuma gitti kasa ve tasarım olarak ama aklım hala S24 Ultra'da. Sizce hangisini almalıyım yardımcı olur musunuz? Bütçe 55 bin Samsung tercihimdir.
Sirf durusu icin bile S24 Ultra alinir. Peki S24U daha mi iyi, bazi konulardan evet bazi konulardan hayir onceliginizin ne oldugu onemli.

Önceliğe bağlı değişir ama S24U genel anlamda daha iyi bir paket sunuyor. Bu arada o bütçelerde magic 7 Pro bakmanız daha iyi olur Samsung dılında bir modele bakmak isterseniz.

S24 ultrayı tavsiye ederim. Bende şu an aktif kullanıyorum aşırı memnunum. Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Merhaba. İki cihaz arasında kaldım. S25 Plus daha çok hoşuma gitti kasa ve tasarım olarak ama aklım hala S24 Ultra'da. Sizce hangisini almalıyım yardımcı olur musunuz? Bütçe 55 bin Samsung tercihimdir.
S24 Ultra bana artık teneke gibi gözüküyor gibi geliyor, S25 Plus alırdım ben. Performans ve ekran kalitesi de daha iyi mağazada bayağı açık fark vardı gördüğüm üzere.
Şahsi tabii tasarım konusu.

Merhaba köşeli yapısı rahatsız ediyor mu şarjı kaç saat dayanıyor oyun ve sosyal medya kullanımında bir de kalem ve kamera için fiyat farkı verilir mi?

Hocam köşeli yapısı uzun süre telefon elde olunca ağrı oluyor. Şarjı beni aktif sosyal medya kullanmama rağmen 1 günü rahat çıkarıyor. Kalemi pek kullanmıyorum. Kamerasıda S25 ultrayla aynı ayarda evde S25 ultrada var. Kamera olarak ben bir fark göremedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı