S24 Ultra vs S25 Ultra

MRESS

Femtopat
Daha fazla  
Şu an dandik bir telefon kullanıyorum, almışken iyi bir telefon almak istiyorum. İkisinden birini düşünüyorum biraz araştırdım ancak karar veremedim bütçe açısından sıkıntım yok. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Şu an dandik bir telefon kullanıyorum, almışken iyi bir telefon almak istiyorum. İkisinden birini düşünüyorum biraz araştırdım ancak karar veremedim bütçe açısından sıkıntım yok. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

S25 Ultra guncellik acısındanda iyidir.

S24 ultra daha premium duruyor ama kronik kumlanma probleminden ve Samsung'un en son guncellemesindeki gecikmeden dolayi her zaman guncel olani almanizi oneririm, o butcelere 16 pro da bakilabilir.

Ya hani özellikle şu özelliği iyi olsun dediğim bi özellik yok genel açıdan en iyi olanı almak istiyorum

S24 ultra daha premium duruyor ama kronik kumlanma probleminden ve Samsung'un en son guncellemesindeki gecikmeden dolayi her zaman guncel olani almanizi oneririm, o butcelere 16 pro da bakilabilir.
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim, hep android kullandım oyuzden androidden devam etmek istiyorum

S24U ile S25U arasındaki temel farklar;

S25U da eklenen yumuşak kavisli çerçeve, ve daha iyi yapay zeka destekli bir kamera. Başka hiçbir fark yok.

S24U tavsiye ederim 100x de S25'in yapay zekası kadar görüntüyü bozmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı