S24 Ultra vs S25 Ultra

Bütçe
50000-80000

Kayraxx1

Femtopat
Daha fazla  
Şubat veya mart ayında telefon alacağım. Fiyat açısından her iki telefonu da alabilirim ama bu arasındaki fiyat farkına değer mi sizce? Telefonun hızı, kamerası önemli genelde telefonu 3-4 yıl kullanıp değiştiriyorum. İkisinin tasarımınıda beğeniyorum, sizce hangisini almak daha mantıklı olur?

Ben S24 Ultradan daha fazla memnun kalmıştım. S25 Ultra bana oyuncak hissi veriyordu. Gerek dandik kamera halkaları gerek kalemden Bluetooth'u kaldırmaları gibi detaylar da oldukça can sıkıcı. Yerinizde olsam S26 ultranın çıkışını bekler fiyatına bakardım. Ha hoşunuza gitmedi diyelim, S24 Ultra orada kapı gibi duracak zaten.

Son düzenleme:
Ben S25 Ultra öneririm, ancak istersen S26 serisini bekle, genelde mart gibi satışa çıkar.

S26 düşünmüyorum fiyatı benim için fazla olabilir.

Ben S24 ultradan daha fazla memnun kalmıştım. S25 Ultra bana oyuncak hissi veriyordu. Gerek dandik kamera halkaları gerek kalemden Bluetooth'u kaldırmaları gibi detaylar da oldukça can sıkıcı. Yerinizde olsam S26 ultranın çıkışını bekler fiyatına bakardım. Ha hoşunuza gitmedi diyelim, S24 Ultra orada kapı gibi duracak zaten.

S24 Ultra düşünüyorum bende S26 almayı düşünmüyorum fiyatı fazla olur gibi geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı