S24 Ultra Wild Rift'te ısınıyor

• Konuyu başlatan Lordin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 1.555

Lordin

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 4 aylık S24 Ultra kullanıcısı olarak belirtmek isterim. Normal kullanımda ısınma olmuyor ancak oynadığım birkaç oyunda yüksek sicakliklara ulaştım, örneğin Wild Rift. Yüksek ayarlarda her oyunu denemişimdir ama ilk kez bu kadar ısındığını gördüm. Ayrıca telefonun içerisindeki fanıda sadece kamerayı kullanırken çalışıyor. Keşke oyun oynarken vs. de çalışsa iyi olurmuş. Ek olarak telefon bir kere yüksek sıcaklığa ulaştığında kolay kolay soğumuyor. Sebebini bilmiyorum.

Merhaba, 4 aylık S24 Ultra kullanıcısı olarak belirtmek isterim. Normal kullanımda ısınma olmuyor ancak oynadığım birkaç oyunda yüksek sicakliklara ulaştım, örneğin Wild Rift. Yüksek ayarlarda her oyunu denemişimdir ama ilk kez bu kadar ısındığını gördüm. Ayrıca telefonun içerisindeki fanıda sadece kamerayı kullanırken çalışıyor. Keşke oyun oynarken vs. de çalışsa iyi olurmuş. Ek olarak telefon bir kere yüksek sıcaklığa ulaştığında kolay kolay soğumuyor. Sebebini bilmiyorum.

Oyunu 90 FPS ve üstğ oynarsan ısınma biraz olsa da normaldir Samsung soğutma tarafından yeterli performansa sahip değil telefonun arkasına takılan fanlardan tercih edebilirsin.

S23 Ultra kullanıyorum Wild Rift te Isınma yok. Yazın çok az ısınma hissediyordum ancak şuan bu mevsimde ısınmıyor. 1 yıllık cihaz. Wild Rift SD gen3 işlemci ile optimizasyonu yapılmamış olabilir. Bende sadece kamerada uzun süre video çekimlerinde ısınıyor.

Son düzenleme:

Hocam telefonun kendi fanı mı var? İlk kez duyuyorum.

Oyunu 90 FPS ve üstğ oynarsan ısınma biraz olsa da normaldir Samsung soğutma tarafından yeterli performansa sahip değil telefonun arkasına takılan fanlardan tercih edebilirsin.

Hocam 120-125 FPS veriyor düşürüp hiç denemedim henüz

S23 Ultra kullanıyorum Wild Rift'te Isınma yok. Yazın çok az ısınma hissediyordum ancak şu an bu mevsimde ısınmıyor. 1 yıllık cihaz. Wild Rift SD gen3 işlemci ile optimizasyonu yapılmamış olabilir. Bende sadece kamerada uzun süre video çekimlerinde ısınıyor.

Oyunun 120 FPS mi?

Son düzenleme:
Yanlış bilgi
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum Play Store aç ve yorumları oku diğer marka ve modellere genel olarak bak 😄 Oyun aşırı derecede tilt eden güncellemelere sahip ne zaman girsem 3 MB 100 MB sürekli güncelleme geliyor. Giriş ekranında bekletmesi mi dersin, ping çıkması mı dersin hele hele eşleştirme sistemi muazzam berbat ötesi 😄 Kısacası direkt olarak cihaz ile alakası olmayan bir durum.

Bende S23 kullanıyorum aynı. 2050 yılına girdik hala şu oyunlara optimizasyon sorununu çözemiyorlar.

Elbette Android tarafında milyar tane farklı cihazlar var yetişemezler de, ama be kardeşim en azından premium üst seviye cihazlara bari bi optimizeyi iyi çek be!

Hocam optimazasyonu düzeltene kadar QHD+ olan ekran çüzünürlüğü FHD+ düşür yardıra yardıra oynarsın ısınma olmaz sanırsam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı