S24 Ultra yurt dışı: İkinci IMEI fiziksel SIM ile kullanılır mı?

O şekilde kullanamıyorum maalesef çünkü Türk Telekom, Samsung telefonlarda eSIM desteklemiyormuş. Gittiğim TT şubesinde öyle dediler ben inanmadım başta, sonradan eSIM ile bağlayıp deneyince gerçekten de şebeke bağlanmıyordu. TT ile eSIM sadece iPhonelarda çalışıyormuş nedense.
Uydurmuş gibi, eSIM'i TT'de kullanmadım ama geçiş için aradığımda olur diyorlardı. Olmaması da saçma olur zaten.

Uydurmuş gibi, eSIM'i TT'de kullanmadım ama geçiş için aradığımda olur diyorlardı. Olmaması da saçma olur zaten.
Dediğim gibi ben de inanmadım başta o yüzden ısrar ettim oluyordur deneyelim dedim, sonra denedik ama gerçekten de eSIM ile bir türlü şebeke bağlantısı sağlanamadı. Ben de şaşırdım. Aslında başta sağlanmıştı 1-2 saat kadar kullanabildim eSIM ile ama sonradan gitti bağlantı. Telefonda başka bir eSIM bağlantısı vardı acaba ondan dolayı mı öyle oldu bilmiyorum. Bu işler çok karışık bir türlü çözemedim ben.

Evet fiziksel sim tekse esim kullanmak gerekiyor
Yani telefondaki sim kart slotları IMEI numaralarıyla eşlenmiş gibi bir durum mu söz konusu?
Fiziksel SIM slotu --> Sadece IMEI 1 ile kullanılabiliyor
eSIM --> Sadece IMEI 2 ile kullanılabiliyor
Durum bu şekilde mi doğru mu anladım acaba?

Yani telefondaki sim kart slotları IMEI numaralarıyla eşlenmiş gibi bir durum mu söz konusu?
Fiziksel SIM slotu --> Sadece IMEI 1 ile kullanılabiliyor
eSIM --> Sadece IMEI 2 ile kullanılabiliyor
Durum bu şekilde mi doğru mu anladım acaba?
Evet öyle IMEI 1 = 1.sim. IMEI 2 = 2.sim.

Cihaza sadece 2 tane sim tanımlayabilirsiniz ya ikisi fiziksel olacak yada biri fiziksel diğeri esim

Evet öyle IMEI 1 = 1.sim. IMEI 2 = 2.sim.

Cihaza sadece 2 tane sim tanımlayabilirsiniz ya ikisi fiziksel olacak yada biri fiziksel diğeri esim
Kafam gene karıştı şimdi :)
Cihazda sadece 1 tane fiziksel sim girişi var bu durumda 2 tane fiziksel SIM nasıl tanımlayacağım ki?
Bu arada ben 2 farklı hattı aynı anda kullanmak istemiyorum, tek bir hattım var ve bu hattı mümkün olduğunca uzun süre kullanmak istiyorum tek derdim bu :) Yani sizin dediğinize göre 2.IMEI numarasını fiziksel SIM ile kullanamıyorum, illa eSIM olması lazım doğru mu anladım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı