S24 Ultra'da Instagram kalite desteği devam ediyor mu?

Emin3535

Kilopat
Merhaba S24 Ultra'nın Instagram ile anlaşması olduğunu biliyorum kalite mevzusu için. Ancak bu tür anlaşmalar yıllık yapılıyor diye biliyorum. Şu an güncel durum ne? Eski bir iPhone kullanıyorum ve S24 ultraya geçmeyi planlıyorum ama tek kuşkum bu Instagram kalite olayı. Bu anlaşmalar 1 yıllık diye duydum. Güncel S24 Ultra kullanıcısı olan biri beni aydınlatabilir mi? Yoksa 15 Plus geçmeyi planlıyorum.

Merhaba S24 Ultra'nın Instagram ile anlaşması olduğunu biliyorum kalite mevzusu için. Ancak bu tür anlaşmalar yıllık yapılıyor diye biliyorum. Şu an güncel durum ne? Eski bir iPhone kullanıyorum ve S24 ultraya geçmeyi planlıyorum ama tek kuşkum bu Instagram kalite olayı. Bu anlaşmalar 1 yıllık diye duydum. Güncel S24 Ultra kullanıcısı olan biri beni aydınlatabilir mi? Yoksa 15 Plus geçmeyi planlıyorum.
Net tecrubem yok fakat videolarda izledigime gore kalite farki iPhone ile aralarinda yok denecek gibi bence.

Net tecrubem yok fakat videolarda izledigime gore kalite farki iPhone ile aralarinda yok denecek gibi bence.
Evet kalite olarak çok başarılılar ama bu anlaşma 1 yıllık diye duydum doğruluğunu bilmiyorum. Uzun vadeli bir anlaşmaysa düşünmeden alacağım ancak harici maalesef çöp bir kalite sunuyor Instagram'da.

Instagram, sadece Apple ve Samsung ile anlaşmalı bu olay koca senelerdir var öyle 1 yıl falan öyle bir dünya yok şu an idealist herhangi iyi olan bir Samsung cihaz üzerinden paylaşım yaparsan net kalitede gitmeye devam edecektir. Kendim de S24 Ultra kullanıyorum gayet net paylaşımlar yapıyor ve karşıdaki kişilerde net görüyor.

Arkadaşımın işletmesi var. Sürekli video ve fotoğraf paylaşıyor. Önceden iPhone 15 Pro Max vardı. Şimdi Z fold 6 ya geçti.
Hikaye kısmında video kalitesi düşük, ve bozulma var. iPhone ile paylaşırken cam gibiydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı