S24 Ultra'da internet yavaş ve sadece bu telefona özel

DrAzE

Centipat
Daha fazla  
Ablama yeni S24 Ultra aldık ancak internet çok yavaş, gereksiz derecede aşırı yavaş ve bu durum sadece bu telefona özel. Bunun sebebi ne olabilir?

Bu telefon yurt dışı ama daha önce de çok kez yurt dışı telefon kullandık, alakalı olacağını sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ablama yeni S24 Ultra aldık ancak internet çok yavaş, gereksiz derecede aşırı yavaş ve bu durum sadece bu telefona özel. Bunun sebebi ne olabilir?

Bu telefon yurt dışı ama daha önce de çok kez yurt dışı telefon kullandık, alakalı olacağını sanmıyorum.

Hocam yurt dışı derken kaçak mı? Yoksa gerçekten yurt dışındaki bayiden mi alındı?

Telefonda bant sınırlaması varsayılan olarak açık gelmiş olabilir.

Bahsettiğin durum ayarlar ile mi alakalı? Pek bir bilgim yok ama Wi-Fi işaretinin yanında 5 yazıyor.
Wi-Fi işaretinin yanındaki sayı kaç kişinin Wi-Fi'ye bağlı olduğunu gösterir. Kaçak mı diye sormamım sebebi ise bazı Çin menşeili kaçaklarda internet sorunu olabiliyor gerek Wi-Fi gerek mobil veri bunu ise düzeltmenin bir yolu yok bilginiz olsun.

Wi-Fi işaretinin yanındaki sayı kaç kişinin Wi-Fi'ya bağlı olduğunu gösterir. Kaçak mı diye sormamım sebebi ise bazı Çin menşeli kaçaklarda internet sorunu olabiliyor gerek Wi-Fi gerek mobil veri bunu ise düzeltmenin bir yolu yok bilginiz olsun.

Anladım teşekkürler soracağım bu durumu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı