S24+ vs Honor 200 Pro vs Xiaomi 14T Pro

EsQaRe

Zeptopat
Daha fazla  
İyi forumlar.
2. el olarak 3 model arasında kaldım.

S24+ 256 GB ve kendi işlemcisinin ısınma problemlerinin olduğu söyleniyor.

Honor 200 Pro, işlemcisi iyi ama plastik kasa olması üzüyor.

Xiaomi 14T Pro, yazılımdan dolayı üzülür müyüm bilemiyorum.

Ayrıca bütçe konusu var ki S24+, diğerlerinden daha tuzlu.

Bu arada RAM'in 12 GB'den aşağı olmamasını istiyorum.

Telefonu aldığımda herhangi bir arıza söz konusu olmazsa 3-4 sene kullanırım.

S24+ / Honor 200 Pro / Xiaomi 14T Pro arasında tavsiyelerinizi nedenleri ile bekliyorum.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Honor'u bilmiyorum ama yıllardır Xiaomi kullanıyorum bir zaman sonra telefon kafayı yiyor belki yenilerde düzeltmişlerdir fakat benim tercihim S24'ten yana.

İyi sosyaller.
2. el olarak 3 model arasında kaldım.

S24+ 256 GB ve kendi işlemcisinin ısınma problemlerinin olduğu söyleniyor.

Honor 200 Pro, işlemcisi iyi ama plastik kasa olması üzüyor.

Xiaomi 14T Pro, yazılımdan dolayı üzülür müyüm bilemiyorum.

Ayrıca bütçe konusu var ki S24+, diğerlerinden daha tuzlu.

Bu arada RAM'in 12 GB'den aşağı olmamasını istiyorum.

Telefonu aldığımda herhangi bir arıza söz konusu olmazsa 3-4 sene kullanırım.

S24+ / Honor 200 Pro / Xiaomi 14T Pro arasında tavsiyelerinizi nedenleri ile bekliyorum.
Teşekkürler.

S24+ öneririm. Diğer iki seçenekten daha iyidir. Olmaz ise Honor. Xiaomi'nin hiçbir telefonunu kendim kullanmak istemem başkasınada öneremem.

Honor 200 pro daha çok s24fenin rakibi. Yazılımı güzel çalışıyor ve güvenlik güncellemelerini düzenli şekilde alıyor bütçeyi minimumda tutmak istiyorsanız tercih edilebilir. Honor 200 prodan daha iyi bir cihaz olmasına rağmen arayüzünden dolayı xaomi 14t pro tercih etmezdim ancak iyi bir telefon özellikle yd düşünüyorsanız yarı fiyatına sıfır olarak alabilirsiniz. Ben kendim s24+ tercih ettim exynos 2400 korkmanız gereken bir chipset değil evet throttling yapıyor ancak yetersiz kaldığı bir durum olmaz

14T Pro kullanıcısıyım, Rus ROM'u kurdum fena akıcı bir cihaz.
Donanım olarak S24Plus'tan daha iyi bence ama yazılım olarak geride çok net.
Geride ama öyle rezalet falan da değil, stabilite konusunda Samsung kadar stabil değil o kadar.

Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için herkese teşekkürler
S24 Plus önde görülüyor ama 2 nci elde olsa aralarında baya fiyat farkı yaratmakta.
Genel olarak Xiaomi nin uzun süreli kullanım için uygun olmadığı ve yazılım sorunlarının bulunduğu değerlendirilmiş.
Diğer taraftan Honor 200 Pro için genel bir olumsuz bildirim yapılmamış gibi ama çokta tercih edilmediğini görüyorum.
Tekrardan konu hakkında bilgili arkadaşların yeni yorumlarını (Özelliklere Honor 200 Pro özelinde) bekliyorum.

Bu arada halen Realme 3 Pro(4 GB Ram/ 64 GB hafıza) kullanmaktayım. Şarjı ve yoğun kullanımda ısınması haricinde şikayetim pek yok.

Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için herkese teşekkürler.
S24 Plus önde görülüyor ama 2 nci elde olsa aralarında bayağı fiyat farkı yaratmakta.
Genel olarak Xiaomi'nin uzun süreli kullanım için uygun olmadığı ve yazılım sorunlarının bulunduğu değerlendirilmiş.
Diğer taraftan Honor 200 Pro için genel bir olumsuz bildirim yapılmamış gibi ama çok da tercih edilmediğini görüyorum.
Tekrardan konu hakkında bilgili arkadaşların yeni yorumlarını (Özelliklere Honor 200 Pro özelinde) bekliyorum.

Bu arada halen Realme 3 Pro(4 GB Ram/ 64 GB hafıza) kullanmaktayım. Şarjı ve yoğun kullanımda ısınması haricinde şikayetim pek yok.

Honor 200 Pro'yu çok araştırdım hep iyi yorumlar okudum. benim gözümdeki en büyük sıkıntısı ekran köşelerinin kavisli olması ona uygun kırılmaz cam bulması zor ve bulduklarının kavisli köşeleri yüzünden çabuk atma sorunu olması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı