S24+ vs iPhone 14

5 saat ekran süresi aldım bugün tek şarjla, PUBG 30 FPS arayüzde vs kasma donma yok. Yıllardır kullanıyorum halende 2. telefon olarak kullanıyorum. S6 Edge'e muhtemelen Brawl Stars bile inmiyordur sürümden dolayı.

Android 7 alan s6Edge bütün uygulamaları kaldırmaktadır şayet 6S ise ısınma ve batarya ekran sorunları nedeniyle oyun oynanmaz duruma getiriyor ve arayüzde donmalara sahip ve muhtemelen 1 sene içinde WhatsApp dahil uygulamaları kaldıracaklar üst model S7 Edge ise PUBG'de HD ayarlarda 30 FPS verebiliyor.

Android 7 alan s6Edge bütün uygulamaları kaldırmaktadır şayet 6S ise ısınma ve batarya ekran sorunları nedeniyle oyun oynanmaz duruma getiriyor ve arayüzde donmalara sahip ve muhtemelen 1 sene içinde WhatsApp dahil uygulamaları kaldıracaklar üst model S7 Edge ise PUBG'de HD ayarlarda 30 FPS verebiliyor.

Aynı şekilde 6S'de öyle HD ayarlarda 30 FPS veriyor. Yazın dışında aşırı ısınmıyor cihaz, batarya dersen 5 saat ekran süresi aldığımı yazdım istersen SS atabilirim de. Ayrıca WhatsApp iOS 12 isterken cihazda 15.8.2 sürümü mevcut. Yani birden kaldırılmaz, ki zaten WhatsApp iOS 16 isteyeceği zamanda sadece güncelleme almayacak, yine de kullanılabilecek. Diğer uygulamalarda aynı şekilde. Kamera kısmına değinmiyorum zaten çoğu giriş-orta segmentten iyi kamerası var.

Bu Exynos'ların kronik ısınması varmış herhalde, ondan gözümü pek çeviremiyorum Samsung'a.

Son düzenleyen: Moderatör:
S24+ 10 yıldan fazla kullanırsın hem daha iyi iPhone Lara göre Samsung üstün eskiden iPhone derdim farkettim ki Samsung S serisi cidden çok daha iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı