S24+ vs S23 Ultra vs iPhone 13

fozkax

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba hayatım boyunca Android kullandım şu an J7 Prime kullanıyorum aklımda 3 tane telefon bulunmakta. S24+ S23 Ultra ve iPhone 13 S23 ultrayi zorlarsam alırım. Ama bu iki telefondan birini alacağım. Çok fazla iOS merakım olduğu için iPhone 13 daha fazla merakımı çekiyor. Sizce hangisini almalıyım?

Öncelikle merhaba hayatım boyunca Android kullandım şu an J7 Prime kullanıyorum aklımda 3 tane telefon bulunmakta. S24+ S23 Ultra ve iPhone 13 S23 ultrayi zorlarsam alırım. Ama bu iki telefondan birini alacağım. Çok fazla iOS merakım olduğu için iPhone 13 daha fazla merakımı çekiyor. Sizce hangisini almalıyım?
13'ü bu karsilastirmadan bence cikarin. Diger ikiside cok guzel secim size bagli, sizin icin on planda olan ozellikler nedir?

Bu konuda (Exynos) ile alakalı yorumum fikir oluşturabilir. S24+'de Exynos olduğu için.

Onun haricinde kesinlikle S23 serisinden birini bile alsanız uzun ömürlü yeterli olacaktır. S23, S23+ S23 Ultra.

Ekran boyutu takıntınız varsa zaten sırasıyla seçebilirsiniz.

Cidden 13 varken bu iki telefonun yüzüne mi bakılır?
Hocam bir yanlislik oldu galiba sizin yorumda.

Hocam zaten belirtim ios merakım olduğu için ekledim yoksa aynı ligin topçusu değiller
S24 plusta exynos islemci yuzunden cogu kisi soguk yaklasiyor ama artik eskisi gibi degil diyen de var, S23 Ultra sanirim daha az guncelleme alacak ama bence yine onun alacagi guncelleme de yeterli, Samsung son zamanlarda kendini cok gelistirdi bence artik neredeyse ios stabilligine ulasti sayilir.

Son düzenleme:
Hocam bir yanlislik oldu galiba sizin yorumda.

Hayır, ne münasebet gerçekleri söylüyorum Samsung pişmanlıktır.
2 yıldır S20 FE kullanıyorum ne ısınma ne kasma ne donma ne takılma ne yavaşlama ne kötü batarya performansı ne de kamerada kalitesizlik görmedim memnun değilim ben daha kötüsünü beklemiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı