S24 vs S23+ vs S21 Ultra

Bütçe
15000

IAmWaitingForYou

Zeptopat
Daha fazla  
Hepsi 2.el, hepsi yurt dışı cihazlar, S23+'nın arka kameralarından birinin camı kırık 200 TL civarı bir masrafı var kendim hallederim. S24'ün 0, 1Mm'lik bir noktasında kılıf izi var S21 Ultra temiz, sizce hangisi alınmalı?
Fiyatlar şu şekilde:
S21 Ultra: 13.000 TL.
S23+: 15.000 TL.
S24: 15.000 TL.
Bu fiyat bandında daha iyi cihaz öneriniz varsa onları da dinlerim, hepinize şimdiden teşekkürler.

Hepsi 2.el, hepsi yurt dışı cihazlar, S23+'nın arka kameralarından birinin camı kırık 200 TL civarı bir masrafı var kendim hallederim. S24'ün 0, 1Mm'lik bir noktasında kılıf izi var S21 Ultra temiz, sizce hangisi alınmalı?
Fiyatlar şu şekilde:
S21 Ultra: 13.000 TL.
S23+: 15.000 TL.
S24: 15.000 TL.
Bu fiyat bandında daha iyi cihaz öneriniz varsa onları da dinlerim, hepinize şimdiden teşekkürler.
S24 hocam, guncelleme destegi konusundan iyi, tek eksisi Exynos gibi duruyor performans olarak baya iyi ama uzun vadede ne olur ne desem yalan olur.

2 arkadaş düşündürücü ifadesi vermiş. Haklılar çünkü böyle düşünmek mantıklı mı kesin değil açıkçası 😄
Stabil işlemci ve plus olmasından dolayı pil ömrünü 1 yıl güncellemeye değiştim. S23'ün 3 yıl daha desteği var.

2 arkadaş düşündürücü ifadesi vermiş. Haklılar çünkü böyle düşünmek mantıklı mı kesin değil açıkçası 😄
Stabil işlemci ve plus olmasından dolayı pil ömrünü 1 yıl güncellemeye değiştim. S23'ün 3 yıl daha desteği var.
S23 serisi yaklaşık 2028 yılına kadar güncelleme desteği alacak, S24 serisi ise 2031 yılına kadar güncelleme desteği alacak. Aradaki fark 1 değil en az 3 yıl. Ayrıca arkadaş yurt dışı alacakmış, Snapdragon 8 Gen 3 ile gelme ihtimali de var. Daha detaylı bilgi verilmesini öneririm konu sahibinden.

S23 serisi yaklaşık 2028 yılına kadar güncelleme desteği alacak, S24 serisi ise 2031 yılına kadar güncelleme desteği alacak. Aradaki fark 1 değil en az 3 yıl. Ayrıca arkadaş yurt dışı alacakmış, Snapdragon 8 Gen 3 ile gelme ihtimali de var.
S24 SD ile gelecekse o zaman S24 daha mantıklı olur. Telefon doğu tarafından gelecek ise Exynos olacak yine. Orada bir netlik lazım. Bir de 3 yıl kullanacak mı kullanıcı bu cihazları?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı