Exynos 2200 ve sonraki Exynos işlemcilerde ısınma ve throttle sorunu çözüldü. Kronik herhangi bir sorun yok.Çoklu işlem kısmında exynos gibi geçmişi biraz sıcak ve kronik olan bir işlemciye mesafeliyim bu serisinde çözüldü mü acaba?
Exynos 2200 ve sonraki Exynos işlemcilerde ısınma ve throttle sorunu çözüldü. Kronik herhangi bir sorun yok.Çoklu işlem kısmında exynos gibi geçmişi biraz sıcak ve kronik olan bir işlemciye mesafeliyim bu serisinde çözüldü mü acaba?
kalem eklentisinin olması da bir artı tasarım konusunda da kolaylık sağlar, bildiğim kadarıyla s24+'ın kalem desteği de yokFotoğraf ve edit için hem daha iyi kamerlaarı hem de kalemi için kesinlikle Ultra alınır.
Çoklu işlem kısmında Exynos gibi geçmişi biraz sıcak ve kronik olan bir işlemciye mesafeliyim bu serisinde çözüldü mü acaba?
Cozuldu hocam exynos 2400 fazlasiyla sorunsuz ozellikle verimlilik kısmında fazlasıyla iyi. Ama tabiiki Ultra almanız daha iyi olur. Ekosistem yapacak olmasanız Magic 7 Pro önerirdim bende. S25 Ultradan bile iyi bir cihaz denebilir.Çoklu işlem kısmında exynos gibi geçmişi biraz sıcak ve kronik olan bir işlemciye mesafeliyim bu serisinde çözüldü mü acaba?
Magic 7 Pro da tam bir canavar lakin ekosistemi oraya aktarmak bana bir kaç seneye mal olur ve verilerimi de kaybedebilirimCozuldu hocam exynos 2400 fazlasiyla sorunsuz ozellikle verimlilik kısmında fazlasıyla iyi. Ama tabiiki Ultra almanız daha iyi olur. Ekosistem yapacak olmasanız Magic 7 Pro önerirdim bende. S25 Ultradan bile iyi bir cihaz denebilir.
Eki Görüntüle 2464944
grafik tasarım konusunda işimi kolaylaştırır diye düşünüyorum ekranın büyük olması da detay işlemleri kolaylaştırır açıkçası tablet telefon klasmanında tableti ekarte edebilirimBu 2400 ile o sorunların çoğu çözüldü. Kalem gibi özellikler önemli ise S24 Ultra alabilirsin.
Telefon konusunda YD seçeneğimde var, bu konuda ne dersiniz hocam 16 ay bir hakkım olmuş olacak o vakte kadar yazılım olayı çözülürse yarı fiyatına çözerimBu 2400 ile o sorunların çoğu çözüldü. Kalem gibi özellikler önemli ise S24 Ultra alabilirsin.
Şu magic'ciler dışarıda kaç kişinin elinde görüyorsunuz şu cihazı Allah aşkına. Tasarım desen kötü premium durmuyor. Böyle 1-2 teknoloji faresinin elinde anca görürsünüz.
O da "yeğenim benim telefon böyle daha iyi şöyle daha iyi" diye ortalık da gezer durur sadece. İkinci el desen satamaz. Az realist olun telefonu oyun oynamak için mi alıyorsunuz cidden![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.