S24 vs S24+

Bütçe
40.000TL

Arda Arik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yeni bir telefon alacağım ve Samsung S24 ve S24+ arasında kaldım. Arada 3000TL civarı bir fiyat farkı var. Bu iki telefon dışında S23'un teknik olarak çok bir farkı yoksa o da olabilir diye düşünüyorum. Kamera kötü olmamak kaydıyla telefonu çok yormadan uzun süreli kullanacağım. Bu fiyat farklarını ödemeye değer mi bilemedim. Hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yeni bir telefon alacağım ve Samsung S24 ve S24+ arasında kaldım. Arada 3000TL civarı bir fiyat farkı var. Bu iki telefon dışında S23'un teknik olarak çok bir farkı yoksa o da olabilir diye düşünüyorum. Kamera kötü olmamak kaydıyla telefonu çok yormadan uzun süreli kullanacağım. Bu fiyat farklarını ödemeye değer mi bilemedim. Hangisini önerirsiniz?

S24 alın.

Yurt dışı 16 Pro promax de önerebilirim eğer iPhone kullanmak istiyorsanız tercihiniz ise.

S23'e para verdikten sonra daha fazla yazılım güncellemesi, daha kaliteli bir çip, Samsung AI ve daha fazla özelliği S24'le almak daha mantıklı geliyor bana. S24+ büyük ekranlı. Ama ekranıyla beraber 45W hızlı şarj ve QHD+ 2K ekran ile geliyor. S24 ise baz model gibi 25W şarj ve FHD ekran. Ama yine de ikisi de oldukça kaliteli ekranlara sahip. Bunlar arasından seçim yapmak size kalmış. 3000 liralık farka değer ama daha büyük bir ekranı siz ister misiniz?

Kesinlikle S24+ farka değer. Daha iyi ekran, soğutma, stabil, batarya ve fazladan 4 GB RAM kaynaklı daha uzun vadeli bir cihaz olur S24+. Zaten 8 GB RAM ileride sorun çıkarabilir sonuçta bahsettiğimiz seri 7 yıl güncelleme vaadine sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı