Samsung S24 vs S24 Plus

Bütçe
30000

derince30

Megapat
Daha fazla  
Herkese selam,
Samsung S24 ve Plus arasında kalmıştım ve biraz önce düz S24'ü tercih ettim.
Yine de sizlere sormak istedim. Aralarında 10K'ya değer bir fark var mı?
Bugün Teknosa, MediaMarkt çalışanlarından aldığım bilgiler kadarıyla pek bir fark olmadığını düşünüyorum.
S24'ü Amazon'dan bonus ve kampanya indirimleriyle 28k aldım. Eğer mağazalardan taksitli almaya kalksaydım 40-41k bandına geliyordu. Bu fırsatı kaçırmak istemedim.
Öğretmen olduğum için telefonda oyun falan oynamıyorum kamerasına ve hızına önem veririm o kadar. Sizce S24 beni tatmin eder mi?
Tüm yorumlara açığım, teşekkürler.

S24 fazlasıyla işini görür. Aradaki fiyat farkı tamamen bataryası daha uzun gitsin diye.
Bende öyle düşünüyorum gerçekten. Evet batarya farkı olabilir ama bu kadar ücret farkına gerek yok diye düşünüyorum dediğiniz gibi
Ekran boyutu, ekran çözünürlüğü ve batarya harici fark yok
Ekran boyutunun fazla büyük olmaması da beni S24'e itti çünkü daha premium bir hissiyat veriyor gibi. Evet çözünürlük ve batarya farkı var fakat 10k fark verecek kadar değil bence.

Bende öyle düşünüyorum gerçekten. Evet batarya farkı olabilir ama bu kadar ücret farkına gerek yok diye düşünüyorum dediğiniz gibi

Ekran boyutunun fazla büyük olmaması da beni S24'e itti çünkü daha premium bir hissiyat veriyor gibi. Evet çözünürlük ve batarya farkı var fakat 10k fark verecek kadar değil bence.
Hiç farketmez hocam küçük ekran seviyorsanız güle güle kullanın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı