S24 vs S24FE

• Konuyu başlatan max1c
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 628

max1c

Femtopat
Daha fazla  
Pek oyun oynayan birisi değilim kamera ve pil benim için önemli S24FE'yi mi önerirsiniz yoksa S24'mü? S24'ün ekranının küçük olması pek sıkıntı yaşatır mı?

Pek oyun oynayan birisi değilim kamera ve pil benim için önemli S24FE'yi mi önerirsiniz yoksa S24'mü? S24'ün ekranının küçük olması pek sıkıntı yaşatır mı?

Kamera S24 daha iyi fakat arkadaşın dediği gibi çok oyun oynamıyorsanız 1 günü çıkarır ama pil öncelikli derseniz S24 FE de kamerada üzmeyecektir.

Kamera S24 daha iyi fakat arkadaşın dediği gibi çok oyun oynamıyorsanız 1 günü çıkarır ama pil öncelikli derseniz S24 FE de kamerada üzmeyecektir.
siz hangisini alırdınız peki? daha çok twitter ve instagramda gezinmek bir de fotoğraf çekmek için kullanıyorum telefonu

Hocam bu aksamı bekle. N11'den 2500 TL kuponu al. Mediamrk saticili S24 36 bin civarina gelir. Ben dun aksam 1500TL'lik kuponla aldim bakalim yarin teslim edilecek.
S24 33 civarına satılıyor ki, 256 GB mı sizin aldığınız ?

Bu ikisi arasından S24'ü tavsiye ederim şahsen. Herkes S24 FE'yi övüyor, öneriyor ama S24'e göre ekran, kamera, işlemci her anlamda kısılmış bir model, sadece bataryası daha iyi. Ama bu bütçede, bu iki telefon dışında Honor 200 Pro'ya da bakmanı öneririm. S24'ten işlemci dışında daha iyi denebilir. Bataryası, ekranı daha iyi, kamera da daha iyi bence izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla.

S24 33 civarına satılıyor ki, 256 GB mı sizin aldığınız?

Bu ikisi arasından S24'ü tavsiye ederim şahsen. Herkes S24 FE'yi övüyor, öneriyor ama S24'e göre ekran, kamera, işlemci her anlamda kısılmış bir model, sadece bataryası daha iyi. Ama bu bütçede, bu iki telefon dışında Honor 200 Pro'ya da bakmanı öneririm. S24'ten işlemci dışında daha iyi denebilir. Bataryası, ekranı daha iyi, kamera da daha iyi bence izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla.

256 diyorum.

Yanlış anlasilmasin. 256'ligi diyorum olacakti😊 kaba bir soyleyis oldu gibi durdu da düzelteyim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı