S24 vs S25 FE

Yer
Velen
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RX 5600XT
R5 5600
16 GB 3200mhz RAM
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Yakın zamanda Android geçmeyi düşünüyorum sizce hangisini almalıyım? Fiyatları aynı geliyor. Benim için önemli olanlar performans ve bataryası. İşlemcileri aynı fakat belki bilmediğim farklar vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
S24'ün S25 FE'den tek artısı belki de LTPO ekran olması olacaktır onun haricinde S25 FE daha büyük ekran ve daha yeni bir telefon olduğu için daha mantıklı bir seçenek.

Alabiliyorsanız 24 Plus.

24FE ile arasında fazla fark var sayılmaz %3-5 arası fark var Honor 400 Pro incelemeni öneririm ayrıca hesabımdan S24FE inceleme konumma gidebilirsin.

S24 bence.

S serilerinin FE olan modelleri Samsung A serileri gibi geliyor bana. MediaMarkt gidip test edebilirsin.

Daha premium isterseniz S24 ama batarya konusunda S25 FE daha önde. Çerçeve oranı vb gibi.

S25 FE alırdım şahsen. Daha güncel cihaz işlemcileri aynı zaten e bataryası da önde

Burada telefon incelemem var
Ayrıca dediğim gibi Honor 400 Pro ikisinden de çok daha iyi.

Hocam bana kalsa bende Honor 400 Pro alırım ancak ailem bilmediginden alma taraftarı değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…