S24 vs S25

• Konuyu başlatan Curwe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 145
S24 serisindeki ekranda kumlanma sorunu ve şebeke sorunu gibi şeyler hala devam ediyor mu, bilginiz var mıdır?

Öncelikle iyi günler dilerim. S24 ve S25 karşılaştırması için düzgün bir konu bulamadım. Kendim yazayım dedim. Şu anda idareten iPhone 7 kullanıyorum.

Telefonu ne için alacağım:

-Amiral gemisi bir telefon kullanmak istiyorum.
-Sosyal medya.
-Arada sırada oyun.

Tam olarak ne istediğimi anlatamamış olabilirim. Kusura bakmayın. Telefonu çok kullanan birisiyim. Beni rahatsız edebilecek sorunları (kasma, donma vb.) En az 2-3 sene yaşamak istemiyorum. Tam olarak bir bütçem yok.
Eğer oyun ve sosyal medya odaklı kullanacaksan Redmagic modellerine bakabilirsin, son çıkan 11 Pro bayağı güzelidi.
Kamera konusunda ikisi kadar iyi değildir muhtemelen ama yinede amiral gemisi seviyesinde kamerya sahip denebilir.

Eğer oyun ve sosyal medya odaklı kullanacaksan Red Magic modellerine bakabilirsin, son çıkan 11 Pro bayağı güzelidi.
Kamera konusunda ikisi kadar iyi değildir muhtemelen ama yine de amiral gemisi seviyesinde kamerya sahip denebilir.

Öneriniz için teşekkür ederim ancak kompakt bir telefon istiyorum.

Öneriniz için teşekkür ederim ancak kompakt bir telefon istiyorum.
S25 fiyat bandında Vivo X200 FE'fe bakabilirsiniz.
Kamera konusunda S24 değil S24+ bile dengi olamaz.
Hem sadece kamera değil, batarya, işlemci (exynos işlemcileri yerien Dimensity daha tercih edilir durumda) konularında ve daha birkaç konuda daha üstün.

Zeiss mercekler ve ortaklığı ile bence giriş-amiral,orta-amiral ve üst-amiral segmentlerinde en iyi kamera Vivo cihazlarda.

Kendimde Vivo'nun 2021 yılındaki Amiral gemisi olan Vivo X60 Pro Plus kullanıyorum ve 4-5 yıl önce çıkmış bir cihaz olmasına rağmen Tüm Düz İphone modelleri ve Tüm Düz Samsung S modellerinden daha iyi kameraya sahip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı