Cihangir Evren
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar ailem yaz tatilinde bana 40000TL bütçe ile telefon alacaklarda fakat lise sonuna kadar kullanmam gerek S24+'ın kamerası gayet iyi, işlemcisi yeterli, ekranı çok iyi, şarj etme hızı benim için önemli değil asıl alma sebebim 7 yıl güncelleme alacak olması 1 yıl gitti zaten 6 yıl kaldı hem 8. sınıfa geçeceğim aklımda iPhone 16e modeli vardı sebebi ise güncel olması, bataryasının diğer modellere göre iyi olması, iOS olması, işlemcisi iyi hem de sade olmasıydı fakat araştırdığımda gece fotoğraları gerçekten kötü çıktı bu yüzden almak istemedim aklımda mi 14 vardı eğer 40000TL'ye inerse alacağız büyük ihtimal. Fakat mi 14T Pro diye bir modelde vardı kendisinin işlemcisi, ekranı, bataryası çok iyi gerçekten fakat lise 2-3 de sıkıntı yaşatabileceğinden pek düşünmüyorum ve bence Samsung'un gece çekimleri daha iyi ve Hepsiburada'da S24+ ve Galaxy FE Buds kampanyası vardı kulaklık Samsung'un kendi sitesinde 3000TL civarıydı bence çok iyi bir fırsat fakat asıl öğrenmek istediğim Xiaomi 14 mü sizce yoksa S24+ mı?