S24+ vs Xiaomi 14

Cihangir Evren

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ailem yaz tatilinde bana 40000TL bütçe ile telefon alacaklarda fakat lise sonuna kadar kullanmam gerek S24+'ın kamerası gayet iyi, işlemcisi yeterli, ekranı çok iyi, şarj etme hızı benim için önemli değil asıl alma sebebim 7 yıl güncelleme alacak olması 1 yıl gitti zaten 6 yıl kaldı hem 8. sınıfa geçeceğim aklımda iPhone 16e modeli vardı sebebi ise güncel olması, bataryasının diğer modellere göre iyi olması, iOS olması, işlemcisi iyi hem de sade olmasıydı fakat araştırdığımda gece fotoğraları gerçekten kötü çıktı bu yüzden almak istemedim aklımda mi 14 vardı eğer 40000TL'ye inerse alacağız büyük ihtimal. Fakat mi 14T Pro diye bir modelde vardı kendisinin işlemcisi, ekranı, bataryası çok iyi gerçekten fakat lise 2-3 de sıkıntı yaşatabileceğinden pek düşünmüyorum ve bence Samsung'un gece çekimleri daha iyi ve Hepsiburada'da S24+ ve Galaxy FE Buds kampanyası vardı kulaklık Samsung'un kendi sitesinde 3000TL civarıydı bence çok iyi bir fırsat fakat asıl öğrenmek istediğim Xiaomi 14 mü sizce yoksa S24+ mı?

Arkadaşlar ailem yaz tatilinde bana 40000TL bütçe ile telefon alacaklarda fakat lise sonuna kadar kullanmam gerek S24+'ın kamerası gayet iyi, işlemcisi yeterli, ekranı çok iyi, şarj etme hızı benim için önemli değil asıl alma sebebim 7 yıl güncelleme alacak olması 1 yıl gitti zaten 6 yıl kaldı hem 8. sınıfa geçeceğim aklımda iPhone 16e modeli vardı sebebi ise güncel olması, bataryasının diğer modellere göre iyi olması, iOS olması, işlemcisi iyi hem de sade olmasıydı fakat araştırdığımda gece fotoğraları gerçekten kötü çıktı bu yüzden almak istemedim aklımda mi 14 vardı eğer 40000TL'ye inerse alacağız büyük ihtimal. Fakat mi 14T Pro diye bir modelde vardı kendisinin işlemcisi, ekranı, bataryası çok iyi gerçekten fakat lise 2-3 de sıkıntı yaşatabileceğinden pek düşünmüyorum ve bence Samsung'un gece çekimleri daha iyi ve Hepsiburada'da S24+ ve Galaxy FE Buds kampanyası vardı kulaklık Samsung'un kendi sitesinde 3000TL civarıydı bence çok iyi bir fırsat fakat asıl öğrenmek istediğim Xiaomi 14 mü sizce yoksa S24+ mı?
Bütçe çıkarsa s25 çıkmazsa s24+

Mi 14'un de S24+'inda bataryasi cop. 14T Pro al. Kamera konusunda S24+'dan iyi.

14'un daha iyi. Hatta 14T Pro'nun bile daha iyi.

Kral vallahi batarya pek umurumda değil sosyal medyada falan akıcı olsun geceleri önemli asıl bana kamerada.

Mi 14'un de S24+'inda bataryasi cop. 14T Pro al. Kamera konusunda S24+'dan iyi.

14'un daha iyi. Hatta 14T Pro'nun bile daha iyi.

40000 düşerse alırım peki uzun götürür mü? (Mi 14)

Bir de kral mi 14 şu an 43K bir baktım S23 ultrada 42K fakat ithalatçı garantili bu ikisi 40k ya inerse hangisini önerirsin fakat ithalatçı garantili. (23 ultra)
Ithalatci garantili alip paranizla rezil olmayin derim. TR garantili alin mumkun mertebe. Ikisini de onermem ithalatci olarak.

Bir de kral mi 14 şu an 43K bir baktım S23 ultrada 42K fakat ithalatçı garantili bu ikisi 40k ya inerse hangisini önerirsin fakat ithalatçı garantili.

Ithalatci garantili alip paranizla rezil olmayin derim. TR garantili alin mumkun mertebe. Ikisini de onermem ithalatci olarak.

Tamam reis eyvallah bu arada 40k düşer bence yaz tatilinin sonuna kadar büyük ihtimal mi 14'ten yana kullanacağım şansımı hem Qualcomm avantajından dolayı hem de küçük cihazlar daha hoşuma gidiyor Galaxy AI falan pek kullanacağım özelliklerde değil zaten hem mi 14 de kılıf adaptör kablo ekran koruyucu var mıdır bilmem ama büyük ihtimal vardır (mi 14T Pro'da vardı ondan)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı