S24+ yükseltme

Mxphan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu yaz sıfır S24+ aldım ve telefonumdan gayet memnunum yani her açıdan hiçbir sıkıntısı olmayan bir telefon fakat tek şikayetim telefonun hissiyatı olur, nasıl anlatsam bilmiyorum yani 42K para verdiğim bir telefonla 15klık a serisi telefonun tasarımı aynı olunca insan o güzel hissi yaşayamıyor, bu sebepten dolayı S23 ultrayla takas düşündüm ama model düşürmek istemedim. Bu yaz finallerden sonra işe girdiğimde telefonumu yükseltmeyi düşünüyorum ama aklımda çok seçenek var sizlere sormak istedim. Aslında bu seneki hayalim olan S24 Ultra alabilirim veya güzel olursa S25 Ultra alabilirim, ama aklımda bir yandan da iPhone 15 Pro Max almak var çünkü telefonu genelde sosyal medyada ve Brawl Stars tarzı hafif oyunlarda kullanıyorum. iPhone görüntü olarak da hoşuma gidiyor animasyon olarak da ve dynamic island çok hoşuma giden bir özellik. Yıllarca Android kullanan birisi olarak Samsung'dan devam mı etmeliyim yoksa 2. el temiz bir 15 Pro Max mi almalıyım?

S24 Ultra kullanan biri olarak 15 Pro Max ile de zaman geçirme şansım oldu. Kamera ve stabilite olarak 15 PM daha iyi fakat tasarım, kalem desteği ve ekranı oldukça çekici S24 Ultra'nın. Günlük kullanımda ikisi de sıkıntı çıkarmaz. Bu tarz cihazlar genelde birçok anlamda birbirine yakın olduğu için kişisel zevkler devreye giriyor. Android sistemi de bana daha yakın mesela; bu da bir etmen.

Max bütçeniz ne olur?

Tam olarak bütçe söyleyemiyorum ama elimdeki telefonu 35k ya satarım diye düşünüyorum üstüne de en fazla 35 40 katabilirim.

S24 Ultra kullanan biri olarak 15 Pro Max ile de zaman geçirme şansım oldu. Kamera ve stabilite olarak 15 pm daha iyi fakat tasarım, kalem desteği ve ekranı oldukça çekici S24 Ultra'nın. Günlük kullanımda ikisi de sıkıntı çıkarmaz. Bu tarz cihazlar genelde birçok anlamda birbirine yakın olduğu için kişisel zevkler devreye giriyor. Android sistemi de bana daha yakın mesela; bu da bir etmen.

Ya aklımda iPhone alıp bir süre kullanmak var çünkü beğenmeyip satmak istediğimde iPhone değer koruyor saçmalığı devreye giriyor, aldığım fiyata bile satabilme şansın var.

Mevcut telefonunuz istediğiniz bütün ihityaçlara cevap verebilmek için yeterlidir. 24U, 25U gibi telefonlara geçtiğinizde deneyim olarak ufak detaylar dışında avantajlı olacağınız bir şey bulunmuyor. Bence sorun yazının başında bahsettiğiniz gibi tasarımsal olarak giriş seviye modellere benzemesi, yoksa kullanım olarak bir eksiklik yaşadığınızı hissetmedim. Elinizdekinin sadece bir telefon ve medya aracı olduğunu kabul ederseniz bence kendiniz ve cüzdanınız için daha iyi olur hocam. Çünkü böyle görmezseniz hiçbir telefon ile gün sonunda mutlu olmayabilirsiniz.
Saygılar.

Mevcut telefonunuz istediğiniz bütün ihityaçlara cevap verebilmek için yeterlidir. 24u, 25u gibi telefonlara geçtiğinizde deneyim olarak ufak detaylar dışında avantajlı olacağınız bir şey bulunmuyor. Bence sorun yazının başında bahsettiğiniz gibi tasarımsal olarak giriş seviye modellere benzemesi, yoksa kullanım olarak bir eksiklik yaşadığınızı hissetmedim. Elinizdekinin sadece bir telefon ve medya aracı olduğunu kabul ederseniz bence kendiniz ve cüzdanınız için daha iyi olur hocam. Çünkü böyle görmezseniz hiçbir telefon ile gün sonunda mutlu olmayabilirsiniz.
Saygılar.

Çok güzel konuştun kendimi suçlu hissettim vallahi. Ekonomi durumu çok kötü para biriktirsem 80 90k param olsa hurda araba bile alamıyorum, o paraya da alınacak tek şey telefon olmuş artık, belki bilgisayarımın işlemcisini yükseltirim R5 5500 vardı R7 falan geçmek var aklımda.

Çok güzel konuştun kendimi suçlu hissettim vallahi. Ekonomi durumu çok kötü para biriktirsem 80 90k param olsa hurda araba bile alamıyorum, o paraya da alınacak tek şey telefon olmuş artık, belki bilgisayarımın işlemcisini yükseltirim R5 5500 vardı R7 falan geçmek var aklımda.
Niyetim "elinizdekinin kıymetini bilin" minvalinde bir şeyler söylemek değil hocam, tam tersi gücünüz varsa ve kullanım olarak işinize yarayacaksa alın. Sadece alırken ihtiyaç ve günlük kullanımdaki hissiyat konusunda önce kendimize karşı samimi ve açık olmak gerekiyor. Bir S24+ kullanıcısı olarak yeni telefonlar geldiğinde güncel özellikler benim de elimi kaşındırmıyor değil. Ama basit oyunlar ve günlük kullanım dışında pek bir ihtiyacınız yoksa diğer ihtiyaçlarınızı önceliklendirmeniz bence de daha iyi olur. Ben iş gereği telefonumu yenilemek zorunda kaldım, üzerine bir de bilgisayar topladım. Çok harcamış olmama rağmen ihtiyaçların doğrultusunda gittiği için vicdanen çok rahat hissediyorum. Varsın diğer telefonlara benzeyiversin :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı