S24FE mi iPhone 13 mü yoksa iPhone SE4 beklenmeli mi?

TRmurat

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben uzun zamandır Android cihazlar kullanıyorum. Aslında IOS'a geçmek istiyorum ve iPhone 13 almaya karar verdim ama bu fiyatlara da S24FE de mantıklı geldi. Sizce hangisi? Bana gündelik kullanım ve arada bir oyun için lazım (en az 3-4yıl) idare etmesi lazım.
Ayrıca iPhone SE4 yakında çıkacak diyorlar yoksa onu mu beklemeliyim? Kaç TL bandında gelir? Cihaz iyi mi olur kötü mü olur? iPhone 13'ten daha mı iyi olur 13 yerine tercih edilebilir mi? Bir bilgisi olan varsa yardım ederse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer iphone için daha çok ilginiz varsa kendinizi zorlamanıza gerek yok 13 alabilirsiniz gayet iyi telefon bende kullandım ancak marka önemli değil derseniz 33000 civarına düz s24 alabilirsiniz memnun kalıcağınız bir telefon olur ayrıca s24 fe de tercih edebilirsiniz çok büyük bir fark yok o da 28000tl bandında, ayrıca size kalmış bişey birazcık,tercih sizin.

iPhone SE4 beklemelisin, S25 vs hepsinden iyi ve ucuz olacak, SE4 almasan bile SE4 çıktığında diğer telefonlar indirim yapmak zorunda kalacak çünkü daha kötü telefonu sırf 120Hz diye daha pahalıya satamazlar, hele yeni bir iOS cihazdan ASLA daha pahalı satamazlar, bahsettiğin cihazların hepsi indirime girer SE4 çıktığında.

İphone se4 500 dolar olacak , tek kameralı bir iphone 13 kasasına sahip iphone 16 olarak düşünebilirsin.

500 dolar x 2 =1000 dolar

Apple doları 40tan sayıp soksun 40bin TL yapar , 2/3 de ekstra koyar 43 bin tl civarına gelir iphone se4 , 40-45 arası cihaz bakıyorsan ( s25 - s24+ vs ) bekle ama 25 civarı bakıyorsan s24fe alabilirsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı