S24FE nasıldır?

lieys

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba S24FE sipariş verdim, bundan aldım https://www.amazon.com.tr/Samsung-Galaxy-S24-Türkiye-Garantili/dp/B0DK5Y4KTP. Normalde A55 alacaktım, forumlara göz attım biraz daha koyup S23FE S24FE alsan daha mantıklı dediler. 3 ay taksitle aldım, vade farkı yok. Her ay 9K falan pişman eder mi beni bu telefon? Fiyatına değer mi? Telefonda yaptıklarım sosyal medyada geziniyorum, Instagram, YouTube vs. arada oyunlar oynuyorum. Bunlardan Clash of Clans, taxi SIM 2020, Shadow fight 2 vs. gibi oyunlar oynuyorum. FPS oyunları oynamıyorum. Binlerce fotoğraf-video indiriyorum. Film izliyorum, müzik dinliyorum. Kısacası günlük kullanımlar, sizce?

Merhaba S24FE sipariş verdim, bundan aldım https://www.amazon.com.tr/Samsung-Galaxy-S24-Türkiye-Garantili/dp/B0DK5Y4KTP. Normalde A55 alacaktım, forumlara göz attım biraz daha koyup S23FE S24FE alsan daha mantıklı dediler. 3 ay taksitle aldım, vade farkı yok. Her ay 9K falan pişman eder mi beni bu telefon? Fiyatına değer mi? Telefonda yaptıklarım sosyal medyada geziniyorum, Instagram, YouTube vs. arada oyunlar oynuyorum. Bunlardan Clash of Clans, taxi SIM 2020, Shadow fight 2 vs. gibi oyunlar oynuyorum. FPS oyunları oynamıyorum. Binlerce fotoğraf-video indiriyorum. Film izliyorum, müzik dinliyorum. Kısacası günlük kullanımlar, sizce?
S24+ Kullanıyorum ve memnunum. FE sadece 100 MHz daha yavaş hali.

Güzeldir ekranıda büyük film izlemek için güzeldir. Pişman etmez.

S24FE sağlam telefondur sizi uzun süre götürür. Ben de almayı düşünüyorum ama S24 veya S25 almak daha mı iyi olur düşüncesindeyim.

S24 256GB 37k, S25 256GB ise 55k yeni modelde aradaki 18.000₺'ye değecek bir yenilik göremedim. S25 için. Belki bir kaç aya fiyatı düşer de öyle alırım diye düşünüyordum. Ama S24FE 256GB'ı 27k'ya alıp en ucuzdan kapatmak da mantıklı gelmiyor değil. Ama ekstra 10k verip S24'e almak da özellik bakımından değer gibi daha kompakt bir telefona hayır demem. Ya da almışken son çıkanı mı alsam. Kafam çok karıştı 😵‍💫

S24 256 GB 37k, S25 256 GB ise 55k yeni modelde aradaki 18.000₺'ye değecek bir yenilik göremedim. S25 için. Belki birkaç aya fiyatı düşer de öyle alırım diye düşünüyordum. Ama S24FE 256 GB'ı 27K'ya alıp en ucuzdan kapatmak da mantıklı gelmiyor değil. Ama ekstra 10k verip S24'e almak da özellik bakımından değer gibi daha kompakt bir telefona hayır demem. Ya da almışken son çıkanı mı alsam. Kafam çok karıştı 😵‍💫

Sizin kullanımınıza bağlı da şahsen S24FE fiyatı ideal yeni çıkan pahalı ben direkt taksitle vadesiz kapattım yapacaklarım kat kat yeter size kalmış bilemem ileri zamanda telefonların fiyatları yükselir muhtelemen.

O dediklerini Infinix Hot 20 ile de yapıyorum. Yani bu paralara gerek yok. 10klık X model bir cihazda işini görürmüş.

Evet hocam bende şu an Redmi 10S var 3-4 yıl önce aldım dediklerimi hala yapıyorum da yani almışken uzun vadeli almak istedim. S serisini merak ediyordum benim açımdan iyi oldu.

Sizin kullanımınıza bağlı da şahsen S24FE fiyatı ideal yeni çıkan pahalı ben direkt taksitle vadesiz kapattım yapacaklarım kat kat yeter size kalmış bilemem ileri zamanda telefonların fiyatları yükselir muhtelemen.

Evet hocam bende şu an Redmi 10S var 3-4 yıl önce aldım dediklerimi hala yapıyorum da yani almışken uzun vadeli almak için s serisini merak ediyordum benim açımdan iyi oldu.
Hocam S serisi telefonlar ilk çıktıklarında fiyatları yüksek çıkıyor 1 2 ay sonra normal fiyata iniyor bu sefer de muhtemelen aynısı olacak. Ama düşmüş haliylen bile değer mi işte onu bilemiyorum.

Hocam s serisi telefonlar ilk çıktıklarında fiyatları yüksek çıkıyor 1 2 ay sonra normal fiyata iniyor bu sefer de muhtemelen aynısı olacak. Ama düşmüş haliylen bile değer mi işte onu bilemiyorum.

Anlıyorum hocam haklısınız da yani şu an bile 27k makul fiyat olduğunu düşünüyorum düşerse kaça düşer bilemeyiz eğer ki S24FE size yetecekse almanız daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum tabii bu size kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı