S24FE nasıldır?

Bütçe
30K

ordeknc

Femtopat
Daha fazla  
Honor 400 almayı planlıyorum MagicOS, kamera ve özelliklerinden dolayı düşünüyorum S24FE de Honor 400 kadar kamera özelliği var mı ve kamera kalitesi ne kadar iyi?

Honor 400 almayı planlıyorum MagicOS, kamera ve özelliklerinden dolayı düşünüyorum S24FE de Honor 400 kadar kamera özelliği var mı ve kamera kalitesi ne kadar iyi?

Kamera kalitesi gayet iyidir S24 fenin ancak S24 FEnin üretimi durduruldu o yüzden S25 FE ye bakmanizi öneririm Honor 400 de cok guzel bir cihazdir 30k alti bir fiyati vardir ancak 3 yil guncelleme destegine sahip Samsung ise 7 yil guncelleme desteği veriyor bunu göz önünde bulundurmak lazım.

Kamera kalitesi gayet iyidir S24 fenin ancak S24 fenin üretimi durduruldu o yüzden S25 FE ye bakmanizi öneririm Honor 400 de cok guzel bir cihazdir 30k alti bir fiyati vardir ancak 3 yil guncelleme destegine sahip Samsung ise 7 yil guncelleme desteği veriyor bunu göz önünde bulundurmak lazım.

S25FE ye kadar çıkamam maximum 30k bütçem var.

Honor 400'de tele lens özelliğini kaldırmışlar. Bence çok önemli eksiklik. Honor 200 modelinde varken, buna koymamaları çok garip. Ben olsam 400 pro alamıyorsam 200 veya 200 pro modeline bakardım. Öte yandan YD Mi 14T çok daha uygun fiyatlı.

S25FE ye kadar çıkamam maximum 30k bütçem var.

S24 fenin üretimi durduğu icin su anda 35 bine falan satılıyor tabii ikinci el almicaksanoz S25 FE 32 bine satiliyor Trendyol'da bütçenizi arttırmak istemezseniz anlarim ama butcenizin ustune 2 bin lira daha koyup S25 FE alabilirsiniz.

Evet haklısınız hocam güncel olarak eskidigi icin bana bir tik pahali geliyor zamaninda 24 bin liraydı simdi bu fiyata almak gereksiz gibi geliyor bana ama tabii alinmacak cihaz değil yanlış anlaşılmasın.

Böyle düşünürsek Honor 400 daha çok zamlandı hocam. S25 FE tabii ki daha iyi olur ama bütçe belli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı