Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.252 Çözümler 6 30 Temmuz 2025 #21 Sull dedi: Kamera ile bağlantısı nedir hocam onu çözemedim. Genel olarak o telefonun yazılımı OS'u ile alakalı bir şeydir (bence). Ayrıca Redmi zaten Xiaomi'nin modeli değil mi? Genişletmek için tıkla... Söz konusu iOS olsa dediğine katılırdım ama One UI ile HyperOS arasında öyle bir fark yok.
Sull dedi: Kamera ile bağlantısı nedir hocam onu çözemedim. Genel olarak o telefonun yazılımı OS'u ile alakalı bir şeydir (bence). Ayrıca Redmi zaten Xiaomi'nin modeli değil mi? Genişletmek için tıkla... Söz konusu iOS olsa dediğine katılırdım ama One UI ile HyperOS arasında öyle bir fark yok.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.392 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #22 Tekrar söylüyorum, Xioami kapıdan içeri sokulmaz.
S Sull Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #23 Algoritmik dedi: Söz konusu iOS olsa dediğine katılırdım ama One UI ile HyperOS arasında öyle bir fark yok. Genişletmek için tıkla... Ben cok bilgi sahibi değilim ancak Hyperos yerine, One UI tercih ederim. Tabi görüşler farklı olabilir.
Algoritmik dedi: Söz konusu iOS olsa dediğine katılırdım ama One UI ile HyperOS arasında öyle bir fark yok. Genişletmek için tıkla... Ben cok bilgi sahibi değilim ancak Hyperos yerine, One UI tercih ederim. Tabi görüşler farklı olabilir.